Vianočný Stromček Visí Ozdoby Osobné Prívesok Dekor

Novinka

€1.42

Odrážky:

1、DIY Tvorba: môžete použiť jemné pero pridať svoj vlastný štýl a osobnosť, dekorácie a suché ich po aplikácii na ich udržanie v dobrom stave.

2、Osobné Dekorácie: závesné osobné dekor na Vianočný stromček alebo ako dovolenku darček pre rodinu a priateľov bude ideálny spôsob, ako vytvoriť trvalý a láskyplný spomienky.

3、Vhodných Príležitostiach: Pridať farbu do svojho Vianoce a dovolenky dekoroch.Môžu byť použité pre všetky druhy Vianočné, svadby, večierky, atď.Veľmi vhodné na Vianočné tematikou plavidlá DIY projekty, ako sú napríklad vence, girlandy a maľované gule.

4、Jedinečný Význam: nádherné a krásne vzory a špeciálne prvky pripomínajú ťažkých časoch sme absolvovali v tomto roku.Zároveň to tiež ohlasuje budúceho šťastia.

5、Perfektný Darček: Naše Vianočné ozdoby sady sú jednoduché v štýle a poskytuje profesionálne darčekové balenie.Ideálny Vianočný darček pre vašich susedov, širšia rodina, priatelia, členovia cirkvi a starí rodičia.

Špecifikácia:

Materiál: drevo

Veľkosť: cca 8*8 cm/3.15*3.15 v

Váha: cca 9g

Farba: ako je znázornené

Balenie Zoznam:

1*Vianočné Závesné Prívesok

Štítky: rok strom dekorácie, závesné, veselé strom dekorácie, závesné, mini model stromy, mini ovocných stromov, dekor noel, christma dekor pre domáce, christma ornament, christmass strom dekorácie mrazené, ozdoby na vianočný stromček zlato zavesenie, mini stromy hrniec.

Balenie Č Darčekovej Krabičke
Materiál Drevo
Číslo Modelu Vianočný Stromček Visí Ozdoby
Funkcia Vianočný Stromček Prívesok
Typ Veľkoobchod No
Pôvod CN(Pôvodu)
Súbor Typ No

Napíšte svoju recenziu!

Vianočný Stromček Visí Ozdoby Osobné Prívesok Dekor

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty