Mačka Tumbler Hračka 4 Farby Psa, Kŕmenie Povodí Odolné Pet Úniku Zariadenie Tumbler Pet Kŕmenie ABS Anti-Wear Zvýšiť Mačacie IQ

Novinka

€8.34

Je to multifunkčný cat hračka, v kombinácii mnoho výhod z iných hračiek pre mačky.Táto hračka uplatňuje s tumbler dizajn, ktorý sa bude triasť a späť, keď sa mačka hrá, ktoré bude priťahovať mačacie pozornosť.

Existujú dva žltej gule na rotujúce sledovať v strede pás hračky, ktoré budú udržiavať spinning na trati, keď sa mačka hrá s cieľom zvýšiť mačka je záujem.

Nie je to len mačka, hračky, ale aj potravín, výdaj loptu.Môžete dať mačka občerstvenia v liečbe loptu, prilákať mačka je záujem.Táto hračka môže tiež nastaviť rýchlosť potravín úniku.Otáčajte voličom na strane hračka nastaviť počet úniku diery.Môžete zavrieť obe úniku otvory alebo si vybrať len jednu alebo otvoriť, samozrejme môžete tiež otvoriť oba otvory v rovnakom čase na upevnenie rýchlosť potravín úniku.Mačka môže dostať snack svetlom push, ktoré zvyšujú zábavu z hračka.

Jednoduché hrať: Mať hračku z balíka, vložte plastová tyč do veko, potom mačka sa môže začať hrať.Táto hračka je užitočné zvýšiť mačacie IQ a zabiť nudu, keď sa hrá, aj keď majitelia nie sú doma, mačka nebude poškriabaniu nábytku alebo oblečenie.

Tento produkt je vyrobený z ABS, PC a iné zdravé plastové, bez chuti, zdravé, anti-nosenie, anti-skus a trvanlivé, môžu byť použité na dlhú dobu.Táto hračka je vhodná pre mačky v akomkoľvek veku, môže byť hraná krytý a vonkajší, tiež môžu byť prehrávané na mnohé mačky spolu.

Špecifikácia:

Farba: Jazero modrá, zelená, žltá, červená

Veľkosť: 100 * 100 * 135 mm

Materiál: ABS

Upozornenie:

1.Prosím, aby 1-3.0 Mm chyba v dôsledku ručné meranie.pls uistite sa, že vám to nevadí skôr, než uskutočníte nákup.

2.Farby môžu mať odlišné ako rozdiel displej,pls pochopiť.

3.Prosím zanechať skôr než dáte zlé spätnú väzbu, ak výrobky, ktoré majú nejaké problémy.

Zoznam balíkov:

1 * Cat Hračka Tumbler

Štítky: anime telefón prípade etsy, pamäť zariadení isofix e87 šedá, rozprašovač prostredí, anime telefón prípade hra, anotador a5 poznámka knihy, black half moon gombíky, pracky 4 cm obdĺžnik, bmw m m strane nálepky, 4 stranách brúsenie blok.

Hračky Typ Gule
Názov Značky pecute

Napíšte svoju recenziu!

Mačka Tumbler Hračka 4 Farby Psa, Kŕmenie Povodí Odolné Pet Úniku Zariadenie Tumbler Pet Kŕmenie ABS Anti-Wear Zvýšiť Mačacie IQ

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty