Požičovňa Telefón, Univerzálny Držiak Na Motocykel Riadidlá Montáž Mobilný Telefón Majiteľa Stáť Tri-Pazúr Hliníkovej Zliatiny Držiak

Novinka

€1.85

Funkcie:

1.Maximálnu bezpečnosť: Zobrazenie tento vynikajúci nový bicykel držiaka telefónu môžete byť istí, že váš smartphone pobytov v bezpečí, zatiaľ čo ste v bezpečí a starať-free.S najjednoduchší dizajn, to poskytuje používateľom úplnú viditeľnosť prístroja displej, takže môžete dosiahnuť svoj cieľ ľahko a bez prerušenia.

2.Bez potu, jednoduchá montáž: nastaviteľné prípravok listov s doske, budete stáť, spustiť a prejdite na ceste veľmi rýchlo a vychutnajte si žiarivé nové požičovňa mobilný telefón majiteľa.

3.Vynikajúci dizajn: Super silikónové popruh a bez NÁMAHY funkcie, môžete otáčať základnej dosky 360 stupňov, v každom smere.

Popis:

Odolnosť dizajn, dokonca aj počas tých hrboľaté cesty, je možné, ponechajte zariadenie v mieste.

Špecifikácie:

Farba:Titánová,čierna,červená(voliteľné)

Šírka: 55mm (maximálna nastavenie, na 100mm)

Kompatibilita: 3,5 palcový na 6,2 palcový mobilný telefón

Materiál:hliníková zliatina

Package Zahrnuté:

1 * hliníkovej zliatiny držiak

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: garmin golf, držiteľ moto telefón, dc50, bicykel handl držiaka telefónu, bunky motocykel, bicykel držiak na mobil, motocykel telefón nepremokavé, bicykel držiak na telefón, bryton 310 mount, molly požičovňa mobilný telefón majiteľa.

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky LESHP

Napíšte svoju recenziu!

Požičovňa Telefón, Univerzálny Držiak Na Motocykel Riadidlá Montáž Mobilný Telefón Majiteľa Stáť Tri-Pazúr Hliníkovej Zliatiny Držiak

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty