1m Nabíjací Adaptér Prenosný Náhradné USB Nabíjací Kábel Klip Kábel Nabíjací Dok Pre Fitbit - Versa3/Zmysel pre Inteligentné Hodinky

Novinka

€3.99

Popis:

1. Stabilná Základňa: Naše nabíjačku základňu pre fitbit - Versa3/Zmysel má robustné a odolné vysoko kvalitný stojan, s non-slip, vysoké trenie základňu, ktorá môže stably opraviť prístroj pre fitbit - Versa3/Zmysel.

2. Ľahký a Prenosný: Naše nabíjaciu základňu pre fitbit - Versa3/Zmysel je veľmi ľahké a jednoduché uskladnenie a prepravu počas cesty alebo služobnej cesty.

3. Zabudovaný Napájací Ochranu (PTC): Pri pripojení k zdroju napájania, uistite sa prosím, že hodinky je chránená pred viac-aktuálne alebo preplatok.

4. Perfektný Zápas: Táto nabíjačka kábel je navrhnutý špeciálne pre fitbit - Versa3/Zmysel a môžu byť použité ako náhradné nabíjací stojan.V prípade, že stratíte originálne nabíjačky, base poplatok za fitbit - Versa3/Zmysel.

5. Návod na Použitie: nabíjací stojan pre fitbit - Versa3/Zmysel môže fungovať iba vtedy, keď sa na hodinky pre fitbit - je pevne pritlačí kartu a v súlade s nabíjanie pin.Inak to nebude účtovať!Po absolvovaní vyššie uvedených krokov, môžete nabíjať sledovať bez nutnosti demontáže popruh.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Rozhranie: USB

Vhodný model: pre fitbit - Versa3/Zmysel

Dĺžka riadok: o 1 m/39.37 v

Farba: čierna

Balenie Zoznam:

1*Nabíjanie Base

Štítky: fitbit naopak 3 kapela kovov, kapela fitbit naopak 2, fitbit zmysel popruh, fitbit naopak 3 milanese, fitbit zmysel, fitbit 3 versa, nabíjačka fitbit naopak, fitbit popruh naopak, náramok fitbit naopak 3, fitbit naopak 3 hodinky.

Aplikácia Veková Skupina Dospelý
Jazyk angličtina
Názov Značky bubm
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Materiál
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Nabíjačky

Napíšte svoju recenziu!

1m Nabíjací Adaptér Prenosný Náhradné USB Nabíjací Kábel Klip Kábel Nabíjací Dok Pre Fitbit - Versa3/Zmysel pre Inteligentné Hodinky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty