Z nehrdzavejúcej ocele viacúčelové ručné tmelenie stroj 10~20 / min plechovky Čaj tesnenie plechovky

Novinka

€340.56

Parametre výrobku

Model: TDFJ-160 železa shell (nerezová oceľ shell), ktoré sa uplatňujú nádrž materiál: papier môže, PET môže, železa môže, hliníka môže Forma: Rôzne hrúbky jar a veko musia byť vyrobené z rôznych foriem, kúpiť jeden súbor, a zvyšok sú zakúpiť samostatne.Tesniaci rýchlosť: 10-20 plechovky/min Nádrž orgán: kaliber φ45-φ130mm nádrž výška 39-200 mm Napájanie: 220V 50 HZ 370W, Váha:90 kg, Stroj veľkosť:610x510x1310mm, formy tohto produktu je štandardne posielať 85MM, ak potrebujete prispôsobiť formy iných veľkostí, musíte požiadať služieb zákazníkom.!!!

Zavedenie nového výrobku

Preto je vhodná na utesnenie rôznych kolo kov, sklo, plasty, papier, plechovky, atď., a môže veko sa rany a zapečatené na dosiahnutie požiadaviek niet úniku vody, bez otrepov a žiadne vrásky.Nožného spínača a automatickým hore a dole nepretržitá funkcia, spoľahlivá kvalita, jednoduchá a ľahká prevádzka, je ideálne zariadenie pre potravín, nápojov, výživný výrobkov pre zdravotnú starostlivosť a tak ďalej.Funkcie 1. Široké spektrum aplikácií: spoločné PET plechovky, papier, plechovky, plechovky zo železa, hliníkové plechovky sú vhodné pre tento stroj. 2. Silný všestrannosť: Jeden stroj môže použiť rôzne plechovky, len je potrebné zmeniť rôzne formy a nastaviť ich mierne. 3. Malé rozmery, jednoduché ovládanie, môžu byť prevádzkované priamo na konzole, len potrebujú 220V obytných elektrickej energie 4. Môže byť vyvezené, zmena napätie motora, plug, anglická verzia, export drevené okno, atď.podľa požiadaviek zákazníka

Štítky: konzervovanie pre plechovky, jednoduché vákuum, pivo môže fóliou, pivo môže seamer, seamer, konzervovanie jar, konzervovanie, môže fóliou stroj, môže seamer, môže tesnenie stroj pre plechovky.

Stav Nové
Názov Značky GUYX
Číslo Modelu TDFJ-160 nerezová oceľ
Druh Vertikálne

Napíšte svoju recenziu!

Z nehrdzavejúcej ocele viacúčelové ručné tmelenie stroj 10~20 / min plechovky Čaj tesnenie plechovky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty