NÁS Skladom 100 ml Lepidlo Lepidlo Proti Úniku Tmel Sprej Nepremokavé Úniku Repair Spray Agent Anti-Zatekanie Tmel Sprej Na Stenu

Novinka

€1.21

NÁS SKLADOM, Rýchle Dodanie .4-7 dní

30ml Mocný Tmel Sprej,Priepustný Neviditeľné Nepremokavé Agent,Kúpeľňa Dlaždice Vodotesný Povlak,Únik-odchytu Opravu strechy a vonkajšie steny

【 Strešných Zvodov Repair Spray] vyzýva: Nepremokavé Agent, Ľahko Vyriešiť Problém Úniku Vody.čisté Nadácia Povrchu Pred Konštrukcie, aby sa Zabezpečilo, Že Nadácia Povrch je Suchý a Suché.

【Efektívne Nepremokavé] vyzýva: jaysuing Tesnenie Gumové Tesnenie Povlak Sprej je rýchly a jednoduchý spôsob, ako aplikovať, tesnenie, ochranu a zabrániť úniku!Po zaschnutí, môžete použiť akúkoľvek farbu.

【Vysoká teplota a nízka teplotná odolnosť] vyzýva: Tento Mocný Tmel Sprej nebude deformovať alebo kvapkania pod vysoké teploty v lete.Nebude crack alebo vločka v chladnom zimnom období.

【 Dlho-trvajúce] vyzýva: s Rýchle sušenie Zložiek pre Ľahké Omietky, Opravy a Tesnenie.Výkonné Riešenie s dlhotrvajúcim Výsledkom.Nepremokavá Vrstva Môže Byť Tvorená Po 24 až 48 Hodín a je Vodotesné Vrstva Bude Silnejší v priebehu Času.

【 Viacnásobné Použitia] vyzýva: Presakovaniu Vody Cez Praskliny; Presakovaniu Vody z Parapety; Presakovaniu Vody vo Wc Steny Presakovaniu Vody; Strechy Priesakových; Priesakové Vody z Vonkajšej Stene.

Vhodné pre:

-Presakovaniu vody cez praskliny

-Presakovaniu vody z parapet

-Presakovaniu vody vo wc

-Steny presakovaniu vody

-Strešné priesakových

-Presakovaniu vody z vonkajších stien

Materiál: kvapalina

Kapacita: 30 ml

Funkcie: Hydroizolácie Agent

POUŽITIE:

1. Čistenie základný povrch pred konštrukcie, aby sa zabezpečilo, že základný povrch je suchý a nenachádza sa na ňom nečistota.Ak sú trhliny (viac ako 2 mm), odporúča sa, aby sa oprava s tesnenie ant prvý, a potom použiť vodotesné agent.

2. Sprej alebo štetcom výrobok priamo na povrchu keramické dlaždice, dlaždice, stenové tilecement, atď.Čakať na výrobku preniknúť do základne samozrejme.Po niekoľkých minútach, keď tam nie je kvapaliny na povrchu, sprej dvakrát alebo trikrát, ak chcete zvýšiť účinok.Nepremokavá vrstva môže byť tvorená po vytvrdnutí za 24 - 48 hodín a je vodotesné vrstvy bude silnejší s oneskorením.

Package Zahrnuté

1*Hydroizolácie Agent

Štítky: parochne lepidlo spray lepidlo, sprej nepremokavé, proti úniku tmel sprej, hydroizolácie tesnenie sprej, lepidlo nepremokavé, vodu odpudzujúcich sprej, fólia lepidlo lepidlo, tmel sprej, väzbu vody dôkaz sprej, únik sprej.

Dĺžka OTHER
Certifikácia CE
Štýl Pastoračné
Materiál Iné
Šírka OTHER
Funkcia Odolný Voči Vode
Povrchová Úprava Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
Vzor Tlač
Použitie Posteľná Bielizeň Izba

Napíšte svoju recenziu!

NÁS Skladom 100 ml Lepidlo Lepidlo Proti Úniku Tmel Sprej Nepremokavé Úniku Repair Spray Agent Anti-Zatekanie Tmel Sprej Na Stenu

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty