Robotický Vysávač 1500Pa Silný Sací Robot Vysávač 2 v Režime Kompatibilnom so Alexa Google Assitant Tuya App Ideálne

Novinka

€53.51

Funkcie:

Hlas & App Control Robotický Vysávač-To wifi pripojení robotický vysávač môže pracovať s tuya aplikáciu ovládať cez smartphone, môžete plán čisté stroj z kedykoľvek a kdekoľvek.A robotický vysávač kompatibilný so Alexa a Google Asistent, ovládanie čisté stroj len jednoduché slová.

3-v-1 Wet & Dry Robotický Vysávač, -- One-tlačidlo štart, automatické zametanie, zberného, vysávač.Dual edge-kefy rozšíriť dosah vacumn a otočiť na zachytenie špiny a nečistôt v rohoch a na tvrdej drevenej podlahe, zníženie opomenutia, a zlepšiť čistenie.Afeter otočka a vákuové môžete pripojiť mop na čistenie liquide alebo použitie, mokré mop na komplexné čistenie.

Inteligentný Pracovný -- Inteligentná čisté stroj s viacerými smartpath režimov, ktoré zahŕňajú, Auto U-tvarované čistenie a mieste režimami čistenia.Jednoducho ovládať cez telefón a pohodlné vysporiadať s rôznymi čistenie problém.Nízke opakovanie, 90 až 120 štvorcových metrov vysoké pokrytie čistenie priestoru.

Viac Advangages -- Dotyk začať pracovať podporu prestavenie funkciu, aby sa začal tak, ako chcete, Anti-drop funkcie, robot vysávač bude zase späť, ako to zistiť staires, vyhnúť sa pádu škody.

Silný Sací -- Robotický vysávač sa môže pochváliť vysoký sací výkon max 1500Pa, ktorý má schopnosť nasávať zvieracie chlpy, nečistoty a jemný prach s ľahkosťou.USB nabíjateľné 2000mAh veľké lítiové batérie, podpora až 120min čistenia čas, dosť na pokrytie veľkého domov až 120 metrov štvorcových.

POZNÁMKA:

1. Prosím stlačte tlačidlo napájania z robotický vysávač obrátiť sa na to na prvý, potom môžete použiť všetky tieto funkcie. (Ako vysávač je zapnutie, môžete použiť aplikáciu diaľkové ovládanie funkcií)

2. Špirála Režim potrebné, stlačte špirála tlačidlo režim, po prepustení bude auto turn do Automatického Režimu.

Špecifikácia:

Farba: Čierna / Biela (voliteľné)

Sací Výkon: 1500Pa

Batéria: 2000mAh

Čas nabíjania: 5-6h

Pracovný Čas: 90-120min

Jasné Plocha: cca 120 m^2

Príkon: 5V 1A

Pracovné Napätie: DC 8.4 V

Výkon: ≤ 16W

Prach Krabica: 350 ml

Hlučnosť: 65db

Položka Veľkosť: 280*280*75mm/11.0*11.0*3.0 v

Položka Hmotnosť: 1900 g/4.2 lb

Balenie Zoznam:

1 * Tuya Wifi Robot Vysávač

1 * USB Kábel

1 * Mop

2 * Kefa

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1.V súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod.Viac možností platby budú k dispozícii na www.agc.sk v budúcnosti.

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní po miesto poradí.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby

1. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky , vráťte ho do 7 dní za repacement alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte nás skôr, než vám to vrátiť.

2. Chybný tovar Musí Byť oznámené a vrátil sa na nás v záručnej dobe (a v pôvodnej balenia, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

3. Vrátiť prepravné náklady hradí Kupujúci.

4. Ponúkame Odoslať Službu bezplatne raz.Ak nemôžete prijímať položky bez ohľadu na to, v čom je problém.

Poznámka:niekedy vzhľadu tovaru, alebo farbu, môže byť zmenený,ale to nemá vplyv na použitie.

1. Ak ste spokojní s položku a našich služieb,prosím zanechať 5 hviezdičiek spätnú väzbu.

2. Ak máte akékoľvek otázky alebo problém,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť akýkoľvek problém a poskytnúť vám najlepší zákaznícky servis.

3. ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

Štítky: robot vysávač ios, smart motorových tuya, dibea robot, muž ufo, moai inteligentný robot, balíka ilife x900, čistiaci robot vysávač, jednoduché domov robot, wlan fotoaparát tuya, dahui robot vysávač.

Materiál Plastové
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Robotický Vysávač 1500Pa Silný Sací Robot Vysávač 2 v Režime Kompatibilnom so Alexa Google Assitant Tuya App Ideálne

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty