Prírodné Hrubé Plný Falošné Mihalnice Super Dlhé Criss Cross Mihalnice Sexy 3D Pásy Riasy

Novinka

€1.26

Názov značky : DLM RIASY Rias materiál : 100% 3D noriek kožušiny mihalnice Štýly : Prírodné , dramatické, hrubé , 3D , mäkké , kríž , prirodzené , dlhé , hrubé , okrídlené , opakovane riasy pre rôzne štýly Pásmo : Tenké a mäkké Množstvo : 1 pár, luxusné riasy Kapela color : Black Band Balenie : Lesk papiera s akryl zásuvky prípade, plastové prípade box Falošné mihalnice : nie faux noriek riasy, ale skutočný noriek riasy Balík obsahuje: 1pair 3d noriek riasy s luxusnými prípade box Vlastné poradie : Mocť 1.100% real noriek Materiál: DLM 3D noriek riasy je vyrobená zo 100% reálne sibírsky noriek vlasy zhadzovať z mladých noriek ,ktorá je úplne krutosť produkt zdarma. 2.Efektné 3D,ľahké a pohodlné:na riasy je super mäkká ,ľahká ako vzduch a pohodlné ,luxusné hľadá sa, aby všetky oči na vás. 3.Opätovné použitie až 20 nosia: DLM riasy Môžu byť použité na mnoho krát ak mihalnice sú používané a riadne odstránená ,Ľahko odstrániť, eye make-up remover alebo nástrojov . 4.Čisté ruky vykonal kvalifikovaný pracovník :DLM Riasy sú 100% ručne vyrábané vkaždý krok až do 20 krokov ,DLM riasy sú bez chemickej úpravy & hypo-alergénne & Krutosti-zadarmo. 5.Úžasné balenie: na riasy je zabalené s vysokou kvalitou šplhať okno, ktoré je super fantázie hľadáte luxusné box.Menej lepidla pripojené.100% Reálne Sibírsky 3D Noriek Vlasy

AKO POUŽIŤ FALOŠNÉ MIHALNICE 1.Jemne odstrániť falošné riasy zo zásobníka pomocou pinzety 2.Podržte lash pásy proti svojmu viečka & trim končí, ak kapela je príliš široký, 3.Naneste tenkú pás lash lepidlo spolu kapela & počkajte, kým lepidlo, aby sa stal odflaknuty 4.Miesto bič band, ako je blízko váš bič-line, ako je to možné a podržte ho, kým je to bezpečné 5.Obchod riasy v pôvodnom obale zachovať jeho tvar a integrity.

100% Krutosť Zadarmo

Všetky naše produkty sú 100% Krutosť Zadarmo.Sme absolútne milujú všetky chlpaté priateľov a všetok materiál z našich noriek kožušiny riasy sú jemne česané našich pracovníkov.Dodržiavame zvierat protekcionizmu prísne celý čas a nikdy nie je na škodu zvierat!

Štítky: načechraný criss cross riasy, criss cross noriek lash, veľký kríž riasy, noriek kožušiny kríž riasy, criss cross štýl noriek riasy, kučeravé kríž riasy, criss cross hodváb lash, criss cross sukne čipky, 3 noriek criss cross riasy, criss cross hnedé riasy.

Číslo Modelu d109
Falošné Mihalnice Štýl Iné
väčšinu rias načechraný riasy
Výrobný Proces Ručne Vyrobené
dlhé riasy noriek krátke mihalnice
Mihalnice Box 50 veľkoobchod noriek riasy
15 mm riasy Prírodné Falošné Mihalnice
rias rozšírenia noriek rias
sibírska noriek mihalnice 20 mm riasy
False Eyelashe Typ Full Strip Riasy
Množstvo 1
dramatický mihalnice 25 mm noriek riasy
False Eyelashe Dĺžka nad 1,5 cm
Falošné Mihalnice Band Čierna Bavlna Band
wispies mihalnice noriek mihalnice 25 mm
Falošné Mihalnice Druh Prúžok Riasy
Falošných Rias Materiál Iné
Položka Druh Falošných Rias
wispy noriek riasy načechraný noriek riasy
cilios noriek 3d noriek rias dodávateľov
25 mm noriek mihalnice lash dodávky
mihalnice 25 mm wimpernverl ngerung

Napíšte svoju recenziu!

Prírodné Hrubé Plný Falošné Mihalnice Super Dlhé Criss Cross Mihalnice Sexy 3D Pásy Riasy

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty