2 x 1 / 1 x 2 HDMI 2.0 Bi-Smerový Prepínač 4K 3D HDMI Video Splitter

Novinka

€5.88

2 x 1 / 1 x 2 HDM som 2.0 Bi-Smerový Prepínač 4K 3D HDMI Video Splitter

Názov: HDM som Bi-Smerový Prepínač

Veľkosť: 53*48*20 mm

Hmotnosť: 88g

Farba: Čierna

Popis:

● Prepínač má tlačidlo na hornej časti a dve LED indikátor, svetlá.Tlačidlo vlastne umožňuje vybrať jeden z dvoch režimov: či už budete prenášať signál z jedného zariadenia na iné dva alebo iná cesta okolo.To znamená, že tento prepínač je bi-directional - HDMI signál môže ísť buď ako.

● Prvý príklad je celkom pravidelné HDMI štiepačky: môžete pripojiť jedno video zdroja (laptop, TV box, DVD prehrávač) a signál sa rozdelí a prenášajú sa na 2 rôzne spotrebiče (TV prijímače, zvyčajne).

● Druhý príklad je iný: dve zariadenia (DVD prehrávač a herné konzoly, napríklad) sú zapojené do switcher a signál ide do jednej TV.To znamená, že nebudete musieť zmeniť káble, ak chcete pripojiť ďalšie zariadenie.Po sledovaní filmu na DVD prehrávač, môžete jednoducho prepnúť na hranie videohier.

● Maximálny prevádzkový prúd 15ma a V1.4 hdmi prepínač je kompatibilný so všetkými HDMI špecifikácia V1.0,V1.1,V1.2,V1.3,V1.4.V2.0

● HDMI Prepínač má široký rozsah použitia.Prepínač funguje s všetky zariadenia vybavené HDMI port,ako sú Počítače, notebooky, herné konzoly,XBox 360, Xbox Jeden, PS3, PS4, projektorov, TELEVÍZNYCH prijímačov, Televízorov a viac.

Jednoduché Použitie:

● HDMI prepínač hub podporuje Plug and Play.Nie je potrebné externé napájanie, spojenie sa uskutočňuje len cez HDMI kábel.

● HDMI prepínač prepnite signál, nemá externé napájanie, vstupné zariadenie musí mať elektrický prúd vstupu potom HDMI funguje správne. (Väčšina hrať zariadení s HDMI rozhranie sú spojené s externého napájania,výstup HDMI rozhranie bude mať elektrický prúd ).

● Ak HDMI prepínač nefunguje,skontrolujte prosím vaše zadanie zariadenia, či s externého napájania,používať spojenie drôt je v súlade s požiadavkami normy drôtu.

Štítky: elektro lego hračky, elektródy prístroja, elektródy kraton, diamond strany urob si sám, chemice hugo boss, electromotors 220, dildo bulík ružová, elektromagnet vzduchu, electrolux tlačidlo.

Položka Druh HDMI
Pohlavie Žena
Číslo Modelu SFL-201Q
Hmotnosť 88g
Názov Značky HengXuHui
Farba Čierna
Veľkosť 53*48*20mm

Napíšte svoju recenziu!

2 x 1 / 1 x 2 HDMI 2.0 Bi-Smerový Prepínač 4K 3D HDMI Video Splitter

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty