Hot-Predaj AN6-5/16 Hadice Barb Spoločné je Vhodný pre palivovú nádrž a Palivové Články

Novinka

€2.59

Hot-Predaj AN6-5/16 Hadice Barb Spoločné je Vhodný pre palivovú nádrž a Palivové Články

Číslo: JXSS055 Veľkosť: an6-5/16 hadice barb konektor pre nádrž a palivové aplikácie Spracovanie materiálov: vysoko kvalitného hliníka CNC presné spracovanie Povrch: striebro anóda povrchu, krásne a trvanlivé Hmotnosť: 17 g Zahŕňa: 1pcs hliníkové príslušenstvo, 1pcs orechov, 2 teflón podložky.Pouţiť: palivová nádrž a palivové články.Eliminuje dve ďalšie príslušenstvo od musieť spustiť paliva do predelom.Navrhnuté tak, aby poskytovali úniku bez tesnenia pre všetky vyrobené diely.Lacné, rýchle a jednoduché použitie Doživotná bezplatná technická podpora Jednoročná obmedzená záruka Všetky vlákna môžu byť použité viackrát.Pomocou špeciálnych nástrojov, ideálny presné a opakovateľné vlákna

Doprava Detail

1.Prosím, potvrďte svoju Adresu opatrne po vykonaní objednávky zašleme produktov naraz po platby prijaté. 2.Položky sú dodávané z Číny pomocou letecky;dosiahnuť väčšinu krajín within15-30 pracovných dní. 3.Kontaktujte nás, ak nechcete dostávať produkty 45 dní,a prosím, dajte nám 3 pracovných dní pre kontrolu nedoručené balení a dôvod,Ak to je náš problém,vrátime vám peniaze pre vás.

Platby

1.Akceptujeme alipay,paypal,western union,TT tu. 2.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW 3.Prosím, uistite sa, že ste si prečítajte celú descriptiom a súhlasíte s tým, aby transakcie pred nákupom.

Spätná väzba

1.Spoliehame sa na našu povesť a spokojnosť zákazníka uspieť,preto ,váš názor je pre nás veľmi dôležité,prosím zanechať dobrý nám spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi tovar a služby. 2.Staráme sa o našich vážených zákazníkov,a vždy bude v našich silách, aby vám pomohol. 3.Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém,chápeme, koncerty a frustrácie vašej môže mať,a bude sa snažiť vyriešiť problémy. 4.Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na stránke,budeme vám pomôžu problém vyriešiť.

Štítky: an6 line, vrkoč hadice, 6an, auto palivové hadice, hliníkové nádrže, 3 liter palivovej nádrže, palivová nádrž nástroj, naftový ohrievač nádrž, úroveň paliva v nádrži, an6.

Položka Dĺžka AN6 - 5/16
výmenný katalógové číslo JXSS055
Druh Materiálu z nehrdzavejúcej ocele
Položka Výška AN6 - 5/16
Názov Značky JIAX
Položka Šírka AN6 - 5/16
Umiestnenie na Vozidle Auto
Krajina/Región Výroby chian
iné katalógové číslo JXSS055
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Hmotnosť 17g
výrobca katalógové číslo JXSS055
Špeciálne Funkcie Lacné, rýchle a jednoduché použitie

Napíšte svoju recenziu!

Hot-Predaj AN6-5/16 Hadice Barb Spoločné je Vhodný pre palivovú nádrž a Palivové Články

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty