DIY Púpava Kvety Tancujúce Dievča Domova Samolepky na Stenu nástenná maľba Obtlačky Deti, Dievčatá, Spálne, detskej izbe Tapety Dom Dekorácie

Novinka

€7.27

Špecifikácie:

1. Názov: Tanečníka A Kvety 2. 100% zbrusu nový štát 3. Materiál: PVC, papiera 4. Prosím, pozrite sa na obrázok pre prijaté veľkosť a skončil veľkosť. 5. Jednoduché použitie, opakovane a odnímateľné samolepky na stenu. 6. Ochrana životného prostredia, nepremokavé, odnímateľný, samolepiace 7. Balenie obsahuje: 1 sada samolepky na stenu.

POZNÁMKA:

1. Prosím, Nechajte Mierne Odchýlky Na Meranie Údajov.

2. Ako Svetelné Efekty, Farba Objekty Možno Trochu Odlišné Od Fotografie.

3. Obraz veľkosť je len orientačný, prosím, poradí podľa skutočnej veľkosti.

Veľkosť Detaily:

Upozornenie:

1. Ak prilepujete na povrchu sklených alebo keramických dlaždíc, spôsobiť jeho materiál je relatívne hladký, je lepšie suchý povrch čistou špongiou pred vložením, takže je jednoduchšie vložiť, a ploché účinok je lepší.

2. Pre niektoré väčšie vzor nálepky, niekoľko bubliny sa môžu objaviť po sploštenie.V tomto okamihu, môžete použiť škrabka na odstránenie bublín alebo použite hrot ihly punkcia a porovnať malé bubliny, ktorá nebude mať vplyv na celkové nalepenie účinok.

3. Ak sa prilepí na stenu je vlhký, vo veku alebo len maľované s novým náterom, stena nálepky môže spadnúť automaticky po prilepenie, alebo stenu sa lúpať.Môžete suché stene pomocou horúceho vzduchu od dúchadla alebo vložiť ho po maľovať odparuje na dobu, ale efekt môže byť rôzne, takže prosím, pozorne vyberte vložiť poloha.

4. Ak je stena je prilepené v nesprávnom mieste, môžete použiť nôž na výťah v rohu steny a roztrhať ho vypnúť, a potom vložte ho znovu.Tento produkt môže byť použitý opakovane za normálnych podmienok, pokiaľ to nie je roztrhané.

5. Rozloženie veľkosť DIY rad produktov je tesný.Môžete dať plnú hrať neobmedzený počet tvorivosť, voľne kombinovať a usporiadať tvarov a polohy.

Štítky: škôlky stenu papier, diy domček pre bábiky, western nástennú maľbu, dievčatá spálňa bin, 2021 vianočný dekor, dekor žehlička, steny stckers spálne, deti izba dekorácie chlapci stan, deti izba tapety, kvetinový vzor tapety.

Klasifikácia Okná Samolepky,Nálepky Chladnička
Tému spálňa decor
stenu vinilos decorativos para paredes
Klasifikácia 2 Pre Dlaždice
Klasifikácia 3 Nábytok Nálepky
Scenáre STENY
Používa sa na Baby,Deti,Dievčatá,Dospievajúci Mladší,Muži,Ženy
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl DIY Púpava Kvety Tancujúce Dievča Domova Samolepky na Stenu
Špecifikácia Single-piece Package
Materiál PVC
dlaždice nálepky samolepky na stenu pre obývacia izba
pegatinas obývacia izba dekorácie
Klasifikácia 1 Samolepky Na Stenu
Číslo Modelu DIY Púpava Kvety Tancujúce Dievča Domova Samolepky na Stenu nástenná maľba
Produkt Aplikácie Scenáre Obývacia Izba,Spálňa,Detská Škôlka,Chladnička,Detská Izba,Kuchyňa
Nálepka Na Stenu decoracion habitacion
nálepku nástenná maľba nálepky muraux
Vzor Lietadlo Nálepka Na Stenu
Home Decor adesivo de parede

Napíšte svoju recenziu!

DIY Púpava Kvety Tancujúce Dievča Domova Samolepky na Stenu nástenná maľba Obtlačky Deti, Dievčatá, Spálne, detskej izbe Tapety Dom Dekorácie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty