Ovocia, Zeleniny, Dilda Dlhý Silikónový Análny Plug Sex Výrobkov pre Dospelých Mäkký Zadok Plug Análny Sex Nástroje pre Ženu, Muža Dosť Lásky

Novinka

€8.00

Poznámka

- Zašleme vám retail box a nepriehľadné balenie, žiadne citlivé slová na obale chrániť súkromie našich zákazníkov,nikto nebude vedieť, čo je vo vnútri, prosím, uisťujeme vás kúpiť.

-Zákazníci, ktorí si zakúpia niektorý z našich produktov a pridať našej predajni, zoznam obchod,vám zašleme darček zdarma.. (prosím zanechať správu, ak ste ho pridali.)

- Po použití výrobku, Môže byť namočené vo vode na čistenie, čistite s uterák a mydlo, len na suché tieni (nie na slnku)

Package :

Naše balenie pozornosť zákazníka ochrany osobných údajov.

Asi farba:

Fotografie výrobkov sú profesionálne fotografie a post-opravy a úpravy, pokiaľ je to možné s realitou rovnakého výrobku, ale preto, svetlo, farba displeja a osobné pochopenie farba je iná, čo vedie v malom počte fyzických a fotografie môžu byť zlá, ak nie je možné akceptovať starostlivo kúpiť, ďakujeme, že ste Pochopili.

O veľkosti:

Čisto z dôvodu manuálneho merania, tam môže byť nejaká chyba, prosím, nemôže prijať pozor nákup.

O distribúciu:

Aby sa zabezpečilo, že dostanete integritu baby, sme pripomenuli pro v doručení balíka venovať pozornosť skontrolovať obal je neporušený a či sú tam stopy demolácie, by mala byť podpísaná s tebou.

Naša Záruka:

Budeme kontrolovať všetky položky, aby sa uistite sa, že ste hladko a bezpečné pre vaše použitie, ak nie je žiadne rozbité alebo chyby, prosím, kontaktujte nás pre

vrátenie peňazí alebo nový.

O spätnej väzby:

Ak by ste mali akékoľvek nespokojný, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba, veríme, že každý problém môže byť vyriešený, a sme si istí, máme schopnosť spokojní s vami.Vďaka vopred!

Štítky: pekná láska vzdialená, pekná láska králik, zadok plug, pekná láska, sex, sexuálne hračky, láska celkom, dildo jazyk, dildo dosť lásky, análny plug dosť lásky, pekná láska, sex hračky.

Funkcie 2 18 sex produkty
Nemravný Obrázok No
Číslo Modelu FC-8071
Materiál Silikónové
Názov Značky fanala
Funkcie 5 sexe hračku pár
Funkcie 4 Sexuálne hračky pre mužov
Veľkosť Strapon Vibrator
Funkcie 3 Hračky pre Dospelých
So Sexuálnym Podtextom No
Funkcie

Napíšte svoju recenziu!

Ovocia, Zeleniny, Dilda Dlhý Silikónový Análny Plug Sex Výrobkov pre Dospelých Mäkký Zadok Plug Análny Sex Nástroje pre Ženu, Muža Dosť Lásky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty