Gnome Vianočný Stromček Santa Trpaslíci Vňaťou Ozdoby Plyšové Škandinávsky Vianočné Dekorácie Dovolenku Stranou Dodávky

Novinka

€10.26

Gnome Vianočný Stromček Vňaťou, 22 Palcový Veľký Švédsky Tomte Gnome Vianočné Ozdoby Santa Trpaslíci Plyšové Škandinávsky Vianočné Dekorácie Rekreačný Dom Dekor Červený

Materiál: non-tkané tkaniny, pletenie, plyšové, drôt, jar

Veľkosť: posedenie výška: 58 cm 22, nohu dĺžka: 24cm9.5

Hmotnosť: 325 g

Jedinečný Škandinávsky Vianočné Ozdoby - Gnome je známy ako tomte alebo nisse.Švédsky tomte bol starostlivo šité s pozornosť a lásku.Je vybavený pružinou vnútri, tak to môže byť komprimované.Ľahko skladovať, keď ho nepoužívate.

Gnome Strom Vňaťou – santa škandinávskych knižnica možno použiť ako Vianočný stromček vňaťou, perfektný spôsob, ako top mimo svoj strom.Zábavný a slávnostný dizajn dodáva niektoré radosť a nápaditosť do vášho domova počas tejto sezóne.Tento strom klobúk je určite vyzerať krásne elegantné rok čo rok!

Jemné Remeselné - Nosí červený/sivý oblek s 25 cm vysoký zdola nahor klobúk, 9 palcov široký, Jeho vysoký tradičné klobúk je vláknina kožušinových koží jeho oči a uši v bezpečí pred chladom.Vlákna kožušiny dlhé biele fúzy a plyšové nosa sú dobre známe črty z mazaný gnome.Jedinečné dekorácie na stôl, písací stôl, policu, gauč, jedálenský stôl, a kdekoľvek!

Vianočné Ozdoby - Vianočné gnome bude radosť vám a dobrú náladu, a dať do každého interiéru atmosféru pohodlia a rozprávky.Umiestnite jeden na váš stôl priniesť trochu náladový fandiť na úrad.Každý Mono plyšové je úplne očarujúce a vyhrá nad všetky Gnome milovníka srdca.

Nápad na Darček - rozkošný plyšové gnome je tradicionalista a ideálne pre šírenie dovolenku ducha a prinášajú šťastie pre celú rodinu.Položil ho na stôl, alebo zdobené ako Vianočný stromček vňaťou.On by bolo slávnostné okrem vaše domáce dekorácie.Sú perfektný darček pre Halloween/Vďakyvzdania a Vianočný sviatok dekorácie.

Štítky: gnome plyšové, čierne vianoce gnome, gnome hračka, lesklé vianočné gnome, dekor terária, veľké vianočné gnome, záhradný trpaslík, ružový vianočný gnome, vianočné svetlo gnome, anonymný gnome.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Gnome Vianočný Stromček Santa Trpaslíci Vňaťou Ozdoby Plyšové Škandinávsky Vianočné Dekorácie Dovolenku Stranou Dodávky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty