Anti-stratil Reťazca Maska Extender Lupa " Reťaze pre Ženy S Klipy Reťazca Pre Okuliare Držiteľov Okolo Krku na slnečné Okuliare Korálky

Novinka

€1.41

100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné.

Druh:Okuliare Reťazca/Anti-stratil Masku Laná

Materiál: Akryl Korálkové+Kov

Jedinečný Vymeniteľné Klip Dizajn.Kovové kvalitné krokodíla vzor klipy, a zároveň prináša módne, môže pomôcť byť stanovená na spánkoch.Vstavaný protišmyková guma je viac non-slip než bežné silikónové krúžky.

Pre Všetky Vaše Okuliare.Prichádza s silikónový krúžok, môžete sa prepnúť podľa štýl okuliarov a veľkosť chrámy

*NON-SLIP ALLIGATOR KLIP A KABRIOLET PRACKY-na Rozdiel od väčšiny lupa " reťaze, sme navrhli kabriolet klip sa posilnené.S cieľom riešiť komplikácie, ktoré silikónový krúžok je ľahké skĺznuť na chrám, klip je špeciálne navrhnutý tak, a protišmyková guma je vložené do klipu.Na konci je kabriolet tlačidlo, ktoré je výhodné, ak chcete hrubé chrámu silikónový krúžok kedykoľvek.

*KVALITNÉ FAREBNÉ KORÁLKY REŤAZCA-Koži-priateľský a kvalitné guľôčky, Farebné korálky sú vyrobené z nerezovej ocele a akrylu.Dlhotrvajúce trvanlivosti, nemusíte sa obávať korálky scatter.Farebné korálky a zeleným korálky sú k dispozícii, s rôznych unikátnych štýlov.

*ODOMKNÚŤ RÔZNE VYUŽITIE METÓDY - 1. Ako okuliare, doplnky, to môže byť chrámy rôznych tvarov a veľkostí. 2. Masky môžu byť upevnený pomocou klipu, ktorý je čisté a pohodlné. 3. Je upevnený na okraji klobúka, módne doplnky.4.Vyberte klip a obaliť to okolo ruky, aby náramok.

*VIAC ŠTÝLOVÉ A VHODNEJ DĹŽKY-univerzálne dĺžka tento dámy okuliare reťazca je 27.5 cm.To môže dokonale a pevne umožní zavesiť svoje okuliare okolo krku, ukazuje viac elegantný a módny štýl.Non-slip klipy sú vhodné pre tenké alebo stredné-hrúbka, stredná-šírka chrámov.Silikónový krúžok je v podstate vhodný pre všetky chrámy, ale je to ľahko pošmyknúť.

Štítky: reťaze držiak ktm, čierne sklo náhrdelník, prívesok na priny, dávka reťazca maska, flip hore slnečné okuliare, deka silk, kľúč na krk, maska gill muž, lupa " reťazca perola, široký lupa " reťazca.

Feature3 Maska Kábel Držiak
Pohlavie Unisex
Materiál Akryl Korálkové+Kov
Číslo Modelu Okuliare reťazca
Názov Značky KLASSNUM
Pôvod CN(Pôvodu)
Vzor Typ mozaika
Feature1 Akryl Korálkové Reťaze
Položka Dĺžka 70CM
Feature2 Krk Lano

Napíšte svoju recenziu!

Anti-stratil Reťazca Maska Extender Lupa " Reťaze pre Ženy S Klipy Reťazca Pre Okuliare Držiteľov Okolo Krku na slnečné Okuliare Korálky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty