USB Kúrenie Krásny Zadok Vankúš Krásne Ideálne Spodnej Podložky Home Office Román Teplý Vankúš

Novinka

€11.72

Odrážky:

1、Ohromujúci Sídlo Ohrievače: Praktické a trvanlivé sedáky, ideálne pre cestovateľov, ovládače, osobné a administratívni pracovníci. 2、Teplo a Pohodlie: S USB, vyhrievané sedadla, môžete zmeniť spôsob, akým sa dostanete k mrazené zime auto v teple a príjemnú jazdu. 3、3 Úrovne na Nastavenie Teploty: Jedno-tlačidlo kúrenie, USB kúrenie, pohodlné a rýchle, len nabíjanie poklad, pripravené na použitie. 4、Nastaviteľná Teplota: Tento vyhrievané sedadla má nastaviteľné teploty funkcia.Pri izbovej teplote, vysokej teplote súborov môže dosiahnuť okolo 65 stupňov, stredná teplota súborov môže dosiahnuť približne 55 stupňov, a pri nízkej teplote súborov môže dosiahnuť okolo 40 stupňov. 5、Antibakteriálne a Vetracích pripojený priamo na bubon: poloha uprostred priestoru môže udržať vzduch v paži hladké, pričom boky čisté a hygienické prostredie.Vyriešil problém dlhodobé sedavé ľudí, ktorí sedia na dlhú dobu.

Funkcie:

Určené pre stálych ľudí, priedušná dekompresný pamäť bavlna uvoľňovanie hip tlak.Podľa ľudské telo sedí držanie tela, ľudské hip štruktúra a ergonomické zásady dizajn, účinne zmierniť tlak sídlo na stehennú kosť a chvost stavec, a make-up pre nedostatky všeobecné kancelárske stoličky, ktoré je ľahko spôsobiť únavu.

Špecifikácia:

Názov: USB Kúrenie Sedák, Vankúš, základný materiál: pomalé oživenie pamäti bavlna Veľkosť: cca 45*35*5 cm/17.72*13.78*1.97 Hmotnosť: cca 550 g Výkon 20W, 12V

Balenie Zoznam:

1*Vykurovanie Vankúš

Štítky: drevené police na wc, dreva knihy, ženy ruky tašku s dopravou zadarmo, drevom nástroj nám plug, auto penové sedadlo, xiao redmi poznámka 9t pro, pracovné oblečenie pre ženy office štýl, vankúš gél na motocykel, ideálny operadlo, xt 660 z.

Vzor Typ Pevné
Štýl Európa
Technics Tkané
Druh Sedacia/Späť Vankúš
Spôsob Kúrenia USB
Funkcia Anti-Decubitus
Názov Značky AIHOME
Materiál Polyester / Bavlna
Súbor Typ No
Tvar Tvar U
Vzor TLAČENÉ
Použitie SÍDLO
Náplň Bavlna
Unpick a Umývanie Nie je Vymeniteľný a Umývateľný
Veková Skupina Dospelí

Napíšte svoju recenziu!

USB Kúrenie Krásny Zadok Vankúš Krásne Ideálne Spodnej Podložky Home Office Román Teplý Vankúš

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty