Z Nehrdzavejúcej Ocele Mačka Pitnej Fontány Automatické Obehu Pet Nápojové Fontány Vhodný Pre Malé Zvieratá

Novinka

€0.86

Odrážky:

1、Pet Mačka Studne: Ako tečie pramenitá voda, je možné uložiť 67oz/ 2L kapacity.Táto fontána môže poskytnúť domáce zvieratá s dostatkom vody pre 2 týždňov alebo aj viac piť.

2、z Nerezovej Ocele Materiál: Naše produkty sú vyrobené z potravín-kvalitné prevedenie z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je bezpečnejšia a odolnejšie ako plastové mačka fontány.Vonkajší povrch výrobku je ručne leštené, ktorá sa ľahšie čistí a má č slepej uličky.To zabezpečuje, že mačky získať správne množstvo vody každý deň na udržiavanie ich zdravia a vlhkosti.

3、Upgrade Funkcia Nedostatok Vody a Výpadku Napájania: High-kvalitné vodné čerpadlo, keď je zásobník vody je nedostatok vody, napájanie sa automaticky preruší, pripomenul vlastník pridať vodu v čase, aby zabezpečili bezpečnosť, a v rovnakom čase, dávkovač vody môže pokračovať vody, aby sa zabezpečilo že zvieratá aj naďalej vody.

4、Viaceré Systémy na Čistenie a Ultra-tichý Práce: viaceré systémy na čistenie môžete čistiť a zmäkčenie vody, zatiaľ čo filtrovanie vlasy, usadenín a nečistôt, získať viac kyslíka a sviežosť, ultra-tichý dizajn nie je potrebné sa obávať znepokojujúce vás a vášho miláčika odpočinok.

5、Súprava Obsahuje: Nerezová oceľ zásobník vody*1, filter bavlna*1, čistiaca kefa*1, odpadky lopatu*1, USB vodné čerpadlo*1 a príručka*1, ľahko sa čistí, a to bez dodatočných nákladov.

Funkcie:

1. Pet Mačka Studne: Ako tečie pramenitá voda, je možné uložiť 67oz/ 2L kapacity.Táto fontána môže poskytnúť domáce zvieratá s dostatkom vody pre 2 týždňov alebo aj viac piť.

2. Nerezová Oceľ Materiál: Naše produkty sú vyrobené z potravín-kvalitné prevedenie z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je bezpečnejšia a odolnejšie ako plastové mačka fontány.Vonkajší povrch výrobku je ručne leštené, ktorá sa ľahšie čistí a má č slepej uličky.To zabezpečuje, že mačky získať správne množstvo vody každý deň na udržiavanie ich zdravia a vlhkosti.

3. Upgrade Funkcia Nedostatok Vody a Výpadku Napájania: High-kvalitné vodné čerpadlo, keď je zásobník vody je nedostatok vody, napájanie sa automaticky preruší, pripomenul vlastník pridať vodu v čase, aby zabezpečili bezpečnosť, a v rovnakom čase, dávkovač vody môže pokračovať vody, aby sa zabezpečilo že zvieratá aj naďalej vody.

4. Viaceré Systémy na Čistenie a Ultra-tichý Práce: viaceré systémy na čistenie môžete čistiť a zmäkčenie vody, zatiaľ čo filtrovanie vlasy, usadenín a nečistôt, získať viac kyslíka a sviežosť, ultra-tichý dizajn nie je potrebné sa obávať znepokojujúce vás a vášho miláčika odpočinok.

5. Súprava Obsahuje: Nerezová oceľ zásobník vody*1, filter bavlna*1, čistiaca kefa*1, odpadky lopatu*1, USB vodné čerpadlo*1 a príručka*1, ľahko sa čistí, a to bez dodatočných nákladov.

Špecifikácie:

Názov: Nerezová Oceľ Pet Zásobník Vody

Kapacita: 2 L

Materiál: 304 nerezovej ocele

Veľkosť: o 29*20.5*13.5 cm/11.42*8.07*5.31 palec

Brutto hmotnosť: cca 0,9 kg

Napätie: 5V, 1A

Nabíjanie: USB rozhranie

Vhodné pre: domáce zvieratá

Funkcia: nedostatok vody a výpadku napájania funkcia / výpadku môže pokračovať vody

Filter bavlna: 1 filter bavlna môžu byť použité pre 15 až 30 dní, v závislosti od prostredia a čistoty vodného zdroja skrátiť alebo predĺžiť využiť čas filtra bavlna!

Balenie Zoznam:

Nerezový Dávkovač Vody*1

Filter Bavlna*1

Čistiaca Kefa*1

Odpadky Lopatu*1

USB Vodné Čerpadlo*1

Príručka*1

Štítky: hot pink ace obväzy, ako dať laminátové stenu, kryt konektora skelington, ochranné sklo, kryt j8 jack daniels, kryt samsung j7prime, tvár rumenec nepremokavé, úplné zip shark hoodie, vtipné dámy figúrka.

Je To Inteligentné Zariadenie No
S Dávkovač Vody Áno
Nastavenie Času No
Max. Výstup 2000g
Pôvod CN(Pôvodu)
Zdroj Napájania Iné
LCD Displej No
Materiál Iné
Min Výstup 200g

Napíšte svoju recenziu!

Z Nehrdzavejúcej Ocele Mačka Pitnej Fontány Automatické Obehu Pet Nápojové Fontány Vhodný Pre Malé Zvieratá

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty