80 Ks Tieni Plachta Hardvéru Kit pre Triple-kúta Obdĺžnik slnečník Plachta Inštalácie, 304 Triedy z Nehrdzavejúcej

Novinka

€19.70

Kompletný Set - Hardvér Súprava obsahuje 80 ks komponentov:

Najlepšia Kvalita - hardwarová Kit je maximálna trvanlivosť.Je odolný voči korózii a suiabale na záhrade a na dvore použitie.

Najlepší Dizajn - Naše Hardvéru Súprava obsahuje extra plastové rozšírenie na uchytenie skrutky, ktoré sú ostré a tak, aby bolo viac pevne skôr, než priamo pripojené na stenu.

Nastaviteľné - 6-8.4 palcov, nastaviteľná napínacie s vysokou zaťažiteľnosťou, ktorý je veľmi vhodný pre rôzne veľkosti slnečník plávať.Naše plachty tieni hardvéru auta udržuje vaše plachtu stabilný vo vetre.

Široké Uplatnenie - hardwarová Súprava je vhodná pre Triple-kúta alebo obdĺžnik slnečník plachta inštalácie.Je ľahko ovládateľný.Môžete nainštalovať tieni plaviť sa medzi stromy, steny alebo všade tam, kde chcete.

farba:Strieborná+biela

Materiál:nehrdzavejúca oceľ

Obsah Balenia:

4 x Turnbuckle

4 x Modul Háčik

8 x Pad Oko

32 x Skrutka

32 x Plastové Rozšírenie

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: posuvné dvere, kľučky, kovania, slideing dvere, kovania, dvere, kľučky, kovania, skutočné posuvné kovania, posuňte dvere, kovania, akordeón dvere, kovania, obchodné posuvné dvere, kovania, vonkajšie posuvné dvere, kovania, posuvné skrine hardvéru, dvere skrutky hardvéru.

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky FGHGF

Napíšte svoju recenziu!

80 Ks Tieni Plachta Hardvéru Kit pre Triple-kúta Obdĺžnik slnečník Plachta Inštalácie, 304 Triedy z Nehrdzavejúcej

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty