Odstraňovač pre Oblečenie Žmolky Odstraňovač Sveter Domácnosti Vlasy Striptérka Loptu Odstraňovač Oblečenie a Oblečenie Loptu Odstraňovač

Novinka

€12.90

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

Nabíjací port: USB

Na honeycomb čistý kryt je tesný a citlivé.Ak čistá kryt je voľné, bezpečnosť bod spínač automaticky s hore, napájanie sa automaticky preruší, a cutter head prestane pracovať, aby zabezpečili, že ruky a oblečenie nebude zranený omylom.

Stúpajúci výkon motora je vybavený novo inovovaný systém, frézy, hlavu, ktorá má vyšší sací výkon a nie lietať.

High-tvrdosť nehrdzavejúcej ocele nôž siete sa používajú, aby sa zabránilo deformácii noža čisté, keď sa lopta je odstránený a vnútorné nôž hlava sa bude poškriabaniu oblečenie.

Popis produktu

Orezávanie produktu: zastrihávač

Čas nabíjania: 6 hodín (vrátane) -7 hodín (vrátane)

Zastrihávač typ: dual-use typ

Menovitý výkon: 3W

Menovité napätie: 2.4 V

Nabíjacie napätie: 5V

farba:Biela

Materiál:plast

veľkosť:16 x 7 cm

Obsah Balenia:

1 x vlasy loptu zastrihávač

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: rias noriek nastaviť, 20 pár noriek riasy, noriek mihalnice paypal, lashez, načechraný noriek, rias pár, 3d noriek lash knihy, nadýchané a wispy riasy, rias false, rias veci.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Odstraňovač pre Oblečenie Žmolky Odstraňovač Sveter Domácnosti Vlasy Striptérka Loptu Odstraňovač Oblečenie a Oblečenie Loptu Odstraňovač

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty