VR Hlavou Popruh Pre Oculus Quest 2 VR Helmy, Pás Nastaviteľný hlavový most Vedúci zníženom Tlaku Stanovenie Popruh Pre Quest2

Novinka

€21.28

Odrážky:

1、Ergonomický a Pohodlný: Tento pásik hlavy poskytuje vankúš pre Oculus Quest 2, a ponúka ergonomický dizajn a priedušný materiál, ktorý je pohodlný na nosenie.PU pena je veľmi mäkké a vhodné na obrys hlavy, ktorá vám prinesie ďalšie pohodlné hranie hier času.

2、Pre Rôzne Hlavu Typy: Tento pásik hlavy je flexibilný a nastaviteľné podľa jednotlivých nosenie, držanie tela, zadné uchytenie kolies ľahko prispôsobí tesnosť rýchle twist na nastavenie headsetu výšky.

3、Rovnováhu Tlak: hlava popruh pad pre zníženie a rovnováhu gravitácie, tlaku efektívne.To pomáha vyváženie hmotnosti vášho VR headset na hlavu a aby ste sa cítili pohodlnejšie.

4、Premium Materiál: hlava popruh je vyrobený z prémiovej PU kože a penový vankúš, ktorý zaručuje vždy čistenie povrchu a mäkké pripojený pocit.Je ľahké nainštalovať a odstrániť.

5、Najlepšie Služby: Vyrobené pre Oculus Quest 2 VR slúchadlá, pružné výstuže podporuje hlave dlhšie, ak narazíte na nejaké problémy počas inštalácie, prosím, neváhajte nás kontaktovať, sme vám poskytne jednoduchú inštaláciu video.

Špecifikácie:

Názov: Nastaviteľnou Hlavou Popruh pre Oculus Quest 2

Farba: biela

Materiál: PU koža a penové podložky + ABS

Veľkosť: o 5.43*7.08*9.44 palec

Váha: cca 160 g

Platné model: pre Oculus Quest 2 VR

Balenie Zoznam:

1*Popruh Hlavu Nastaviť

Poznámky:

1. Veľkosť je ručne merané a veľkosť tolerancia 1-2cm patrí normálnom rozmedzí.

2. LR list v spodnej časti montáž upevnenia by mali zodpovedať rack list.Ak narazíte na akýkoľvek problém počas procesu inštalácie, prosím, neváhajte nás kontaktovať a my vám poskytne jednoduchú inštaláciu video.

• Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po úhrade sa vymaže.• Všetky položky bude dodaný prostredníctvom Post Mail, ktorý zvyčajne trvá 15-35 dni, aby sa dospelo.• Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), tiež bude mať vplyv mnoho faktorov, ako sú sviatky, počasie, atď, tak to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia.Ďakujeme za pochopenie o tejto záležitosti.• Dovozného cla, dane z pridanej hodnoty a iné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu.Krajina Čas Doručenia(Cez Post Letecky)Pracovných Dní + sobota + SundayNorth Americký /Západná Európa 7~20 daysEastern Európe 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Ázia 15~45 daysSouth Americký 15~50 daysEastern Ázijské 7~20 daysOthers 15~60 dní

Kontaktujte nás

Naše úradné hodiny sú :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) pondelok až piatok - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Čína), ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin

Naše Misie:

1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z orientu za priaznivú cenu pre vás.2. Práca so zákazníkmi s cieľom vybudovať svoj obchod .3. Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a konkurencieschopnosti.Prosím, príde čoskoro a navštívte nás znova!

Štítky: pimax vr, deepoon e2, oculus quest2 hlavou popruh, oculus quest popruh, ns vr, quest 2, plátno tvár masku s filtrom, oculus hľadanie, klip prilba, 3 vr.

Objem --
Kompatibilné Značky pre Oculus Quest 2 VR
Package Áno
Názov Značky Rondaful
Hmotnosť --
Kompatibilný Model pre Oculus Quest 2 VR
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu VR príslušenstvo
Veľkosť --
Druh Klip

Napíšte svoju recenziu!

VR Hlavou Popruh Pre Oculus Quest 2 VR Helmy, Pás Nastaviteľný hlavový most Vedúci zníženom Tlaku Stanovenie Popruh Pre Quest2

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty