HDMI CEZ IP KVM EXTENDER OD SIETE KÁBEL

Novinka

€66.16

ÚVOD:

Tento HDMI cez IP KVM Extender používať pokročilé M-JPEG ako kompresného typu, ktorý je obsadiť nižšiu šírku pásma a prenášať cez sieť LAN viac hladko.Cez IP riešenie je široko používaný v rôznych miestach, ako rokovacia miestnosť, triede, stanice metra, letisko, domov, mall inzerát...atď.

VLASTNOSTI: ● Pomocou M-JPEG kompresie a kódovanie, podpora rozlíšenia až 1080p@60hz ● v Súlade s protokolom TCP/IP, Prenos až 120meters@1080p/60Hz viac ako jednom Cat5e/6 kábla ● Podpora LPCM audio formát ● Bi-smer Wide-band IČ prejsť na ovládanie zdroja alebo zariadenie, umývadlo.(38khz na 56khz) ● Podpora USB klávesnice a myši ● HDCP Kompatibilný ● Podpora PC web control ● Vybudovať v EDID ● Vykonávať moc, aby TX a Rx jednotky s Power Over Ethernet povolené Smart Managed Switch (*Voliteľný POE iba verzia) PREHĽAD PRODUKTU: PRIPOJENIE A POUŽÍVANIE: 1. Pripojte zdroj zariadenie a Vysielač jednotky s HDMI Kábel. 2. Pripojiť ďalší HDMI displej a HDMI Prijímač jednotky s HDMI Kábel. 3. Pripojenie pc a vysielač s usb kábel. 4. Pripojte Vysielač a Prijímač s Cat5e/6 kábla 5. Pripojiť IR blaster kábel do "IR Out" port, a pripojiť IR Prijímač, kábel do "IR" V port.Potom môžete ovládať zdroja alebo zariadenie, umývadlo s IR. 6. Pripojenie usb klávesnice a myši pre tento prijímač. 7. Napájanie na Vysielač a Prijímač s 5V adaptér.POZNÁMKA: Vložiť/Výpis káble jemne ŠPECIFIKÁCIE: OBSAH balenia: ● 1x Hlavná jednotka Vysielača ● 1x Hlavnej jednotky Prijímač ● 2x IR Prijímač kábla ● 2x IR Blaster kábla ● 1x užívateľská Príručka ● 2x 5V Napájací adaptér

Štítky: dell hdmi, usb, cez hdmi, f kábel hdmi, kvm prepínač, 4 port kvm prepínač usb, lcd monitor, dac, monitor pc, kvm siete, dp kábel hdmi.

Pohlavie Žena-Žena
Názov Značky Xtrempro
Druh Káble HDMI-kompatibilný
Číslo Modelu HM-ET09
Rozlíšenie 1080@60Hz
Balenie Papierové Krabici
Aplikácia Televízia
Funkcia ŽIADNE
Konektor B HDMI
Konektor Na USB
Package Áno

Napíšte svoju recenziu!

HDMI CEZ IP KVM EXTENDER OD SIETE KÁBEL

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty