NMB Minebea 3110NL-04W-B20 8025 12V 0.14 Chladiaci ventilátor

Novinka

€12.97

Milí kupujúci priateľ, ďakujem vám za zakúpenie našich produktov, budeme radi, aby vám slúžili.

Aby ste mohli kúpiť vhodné produkty v transakcie, na užite si nakupovanie, odporúčame vám:

1. Pred kúpou produktov, prosím, Chcem, QQ , Telefónne a ostatné kontaktné údaje na naše chápanie vlastností výrobku, použitie, cena a množstvo , Aby sa zabránilo nákup zlý výrobok alebo vznik zásob situáciách.

2. Zatiaľ čo poradenských produktov, prosím poskytnutie čo najväčšieho množstva relevantných obrázok produktu, číslo modelu, veľkosť (ako je priemer, hrúbka) alebo pevné ihrisko parameter informácie na uľahčenie lepšie a rýchlejšie nájsť produkt, ktorý potrebujete.

3. Sme tiež prevádzkovať fyzická obchode, takže niekedy podnikania je viac zaneprázdnený, nevie čítať schránky a stanice listov a iných včas prijaté, tak prosím, skúste použiť Chcem, Chcem, QQ Instant messaging tools (nástroje správ pre komunikáciu s nami, alebo nám zavolajte priamy kontakt, tak ako nie strácať váš drahocenný čas.

4. Naše produkty realizovať Marca záruka ľudských poškodenie alebo poškodenie iných rušivých faktorov, samotný produkt problémy s kvalitou, od dátumu nákupu (ak chcete zaplatiť za poklad dátumu transakcie alebo poukázaním návrh dátumu) mesiacov môžu byť vymenené. (Kupujúcemu, aby sa zmeny alebo nesprávne fungovanie, ako pozitívne a negatívne obrátil poškodenie výrobku, ktoré nespadajú do rozsahu služieb)

5. Keď dostanete tovar, prosím, otvoriť balík pred kuriérom skontrolujte, či výrobok je neporušené po prijatí.Prosím odmietnuť poškodený obal alebo poškodenie výrobku a kontaktujte nás.Váš príjem bude zaobchádzať ako štandardný produkt je neporušený, potom generovanie príslušných zodpovednosť nenesieme žiadnu zodpovednosť.

6. Všetky naše produkty sú podporované Alipay , nie je rukoväť Alipay business kupujúci môžu byť vykonané alebo na dobierku.

Poznámka: na dobierku musí byť vydané do SF, ie, kuriér+Kupujúceho služby charges10(Kupujúci servisný poplatok a SF spoločne nabitá, nie shop nabitá.)

Štítky: arband striebro ženy, 30 mm bodové led svetlo, akvárium pipety dlhé, nádrž akvárium 40x40, akváriových rastlín háčik, asus vc66 c mini pc, akvárium motorových 9500, lakťová opierka astra j vop, anténa amp bmw e46.

Názov Značky MLLSE

Napíšte svoju recenziu!

NMB Minebea 3110NL-04W-B20 8025 12V 0.14 Chladiaci ventilátor

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty