Kreatívne Mesto, Výhľad na Ulicu Ice cream Van truck Model mesta Priateľmi súpravy stavebným Zábavný Ice Cream Auto, Hračky pre Deti,

Novinka

€14.46

Kreatívne Mesto, Výhľad na Ulicu Ice cream Van truck Model mesta Priateľmi súpravy stavebným Zábavný Ice Cream Auto, Hračky pre Deti Darček 1. Žiadne pôvodné políčko, ak potrebujete, kontaktujte nás.

2. Tehly a inštrukcie kniha bude zaslaný spolu

. Materiál: Non-jedovaté, bez zápachu, neškodné ABS. .Ideálny kompatibilné s hlavnými zostaviť partibles bloky hračky. .Funkcia produktu:montáž proces pomáha podporovať manipulačné schopnosti a inšpirujúce potenciál.

Prečo si vybrať náš obchod?

1, Deti sa budú používať ruky a mozgu zároveň Podporujú vývoj mozgu 2, Opakované použitie, prehrávanie silné 3, Rozvíjať predstavivosť a vedenie inovácie

Zásielky:

1.Parcela, bude odoslaný do 48 hodín.akonáhle sa vaša platba je dokončená.Lodné informácie sa budú priebežne aktualizovať 3-7 pracovných dní po package boli odoslané,a môžete začať so sledovaním vašej objednávky v tomto čase.Ekonomické express metódy nebudú poskytovať informácie o sledovaní keď parcely odchod z Číny,prosím, vedieť. 2.Budeme pack vašej objednávky s vysokou kvalitou bublina taška a starostlivo skontrolujte každý balík pred odoslaním.Prosím, nebojte sa. 3.Prosím, vyplňte vaše celé meno a správnu adresu budeme posielať iba balíkov založený na www.agc.sk je, aby adresu. 4.Dodacia lehota je o 9-40 dní(Grécko,Kolumbia,Zimbabwe je 30-90 dní),v závislosti od vašej krajiny umiestnenia a vyjadriť metóda.Ak zásielku nemožno správne deliveryed v ochrannej dobe,a to, prosím, kontaktujte nás na rozšírenie, aby ochrany čas alebo opätovné odoslanie zásielky.

Vracia:

1.Vrátenie peňazí alebo náhradu škody, ak kupujúci nie je doručený tovar. (Kupujúcich potrebujú komunikovať s Predávajúcim v dobe získať náhradu škody z prepravnej spoločnosti.) 2.Môžeme vrátenie peňazí do 7 dní, ak nie ste spokojný / á s tovarom.ale je potrebné, aby ste zaplatiť vrátiť prepravné náklady, balík, a zabezpečiť, aby tovar kompletný a nemá vplyv na opätovný predaj.

Spätná väzba:

1.Ak ste spokojní, keď dostanete tovar,úprimne dúfam, že nám môže dať 5 hviezd spätnú väzbu,a shars nejaké pekné obrázky o hračky. 2.Ak nechcete prijímať objednávky na ochranu čas alebo dostane balíček a zistíte, že chýba nejaký tovar,prosím, kontaktujte nás,my sa predĺži doba dodania a poslať chýba tovaru pre vás zadarmo. 3.Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.Úprimne dúfame, že náš tovar prinesie šťastie do svojho života!S Pozdravom!

Štítky: ice cream truck drevené hračky, lego ninjago vozidla, lego ninjago, ice cream truck, blok reálnej, ninjago, lego ninja, lego technic truck, tehla mesta, lego ulici.

Tehly číslo ako obrázky zobrazené
Funkcia Vzdelávacie hračky, osvietil tehly, DIY Bloky Nastaviť
Pôvod CN(Pôvodu)
Package Žiadne Pôvodné Okno
CE Certifikát
Druh Bloky
Veľkosti Bloku Malé stavebným(Kompatibilné s Lego)
Plastové Tvar Bloku Self-Locking Tehly
Upozornenie nejedzte,ďaleko od reálnej
Plastové Typ ABS
Materiál Prostredie, príjemný materiál
Darčeky Pre Narodeniny, Vianoce, Nový Rok
Názov Značky DIY NINJAGO
Certifikácia CE
Číslo Modelu Ice cream Van truck stavebný kameň
Bloky kusov DIY, Dary, Vzdelávacie, Osvietil Stavebné Bloky Hračka
Pohlavie Unisex
Vekové Rozpätie > 8 rokov
Feature2 Konštrukcia hračky,Moc Hračky,hračky pre deti,
Čiarový kód No

Napíšte svoju recenziu!

Kreatívne Mesto, Výhľad na Ulicu Ice cream Van truck Model mesta Priateľmi súpravy stavebným Zábavný Ice Cream Auto, Hračky pre Deti,

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty