Zbrusu Nový A Vysoko Kvalitné Jednoduché Ryby Háčik Odstraňovač Nové Rybárske Nástroj Na Minimalizácia Poranenia Nástroje, Náčinie 30

Novinka

€2.53

Odrážky:

1、špeciálny nástroj navrhnutý tak, aby odhalili ryby, rýchlo trhanie háčiky z rýb lastovička vstup, rýchly a ľahko použiteľný.

2、Jednou rukou: ergonomická plastová rukoväť sa dokonale hodí do dlane, čo rukoväť silnejšia a pohodlné.

3、Leteckého hliníka: šetrné k Životnému prostrediu plastových: vybrané 6061 leteckého hliníka, ultra-ľahká textúra, výtvarné spracovanie, vysoko kvalitné materiály, vysoká anti-hrdza, proti korózii a opotrebovaniu, trvanlivé.

4、Znížiť škody: Odstrániť väčšinu háčiky, dokonca aj hlboké-vložené háčiky, menej škody na rybách, umožňujúce rybárov na uvoľnenie ryby do vody.

5、Viac ochrany: nebojte sa, o rybách s ostrými zubami, ako chobotnice a sépie, výrobok bude, aby vaše prsty preč z háčika a zabránilo zranenie.

Popis:

Názov: T-typ háčika odstraňovač

Materiál: letecký hliník + ABS rukoväť + nerezový hák

Veľkosť: L:o 24x7.5x3cm/9.45*2.95*1.18 palec

S:o 17x7x3.5cm/6.69*2.75*1.37 nch

Hmotnosť netto: o 57g

Farba: modrá ,čierna

Zoznam:

1*T-typ háčika odstraňovač

Štítky: vinylové nálepky tanjiro, mtb zimné nohavice lady, holenná podložky karate dievča, žltá hmlové svetlo auto, shinchan huawei nova3, prírodné rastlinné spálne, shinchan hindčina filmy, titán sticket ford, žltá hmlové svetlo objektív.

Druh Oddelenie Zariadenia
Materiál /
Veľkosť /

Napíšte svoju recenziu!

Zbrusu Nový A Vysoko Kvalitné Jednoduché Ryby Háčik Odstraňovač Nové Rybárske Nástroj Na Minimalizácia Poranenia Nástroje, Náčinie 30

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty