Dizajn, Maľovanie Pero Nail Art Tipy Akrylové Nechty Umenie Kefa Builder Štetec, Pero, Nail Art Odstraňovač Prachu Kefy Prášok

Novinka

€2.01

【KVALITNÉ] vyzýva: Dodáva s pokročilým nylon vlasy, ponúka veľkolepé umelé nechty-utváranie výsledky.Ktoré sú ideálne pre kefy pre profesionálne nechtov-sochárstvo.

【VIAC možností] vyzýva: kefy sú rôznych veľkostí, môže vhodný pre všetky veľkosti nechty.Je jednoduchšie použiť lesk práškov s nimi, kreslenie vynikajúca 3D vzory, koberčeky a kvety, používajú UV gély a gradient francúzsky nechty, atď.

【ROZŠÍRENÉ VZHĽAD] vyzýva: kefa je dodávaný s Kovovou razenie, ktoré locke pera tela a pero tip pevne, takže štetec, pero dobre silné a dlhodobé použitie.Sýte farby, unikátne a módne.Non-deformácie a non-corroding, odolné, pre dlhšie používanie.Dobré stretnutie, ľahko manipulovať a ovládať.

【NA KLINEC SALÓNY A DOMÁCE NECHTY] vyzýva: Na lakovanie nechtov kefkou set je trvalé pre každodenné použitie, skvelé pre profesionálne salóny a domáce HOBBY nail art, vhodný pre nechty špecialista a nechtov študent.Spolu s jeho ľahký, je tiež ideálny pre mobilné manikúra.To je veľmi cestovné-priateľský a naplniteľné.

【Www.goclever.com] vyzýva: nie je odporúčané používať alkohol alebo acetón-obsahujúce nail polish remover.Najlepšie je umyť s perom umyť vodou alebo teplej vody.Maľované perá sa ľahko spadne, ak prichádzajú do styku s alkoholom, alebo acetón.

Štítky: jasmine sprchový filter, elastický pás zátka, súprava k7 11v reťazca 1146, miniatúrne auto 124 bmw, súpravy, poe ip kamera nvr, súprava jersey šortky mtb, electroshock prostaty, ikea rošty rošty, jack ovocie enchiladas.

Veľkosť 17.1cm
Číslo Modelu B-079
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Akryl
Položka Druh Nechtov Kefkou
Názov Značky Fingerqueen

Napíšte svoju recenziu!

Dizajn, Maľovanie Pero Nail Art Tipy Akrylové Nechty Umenie Kefa Builder Štetec, Pero, Nail Art Odstraňovač Prachu Kefy Prášok

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty