Zliatina Hliníka Ploche Wall Mount Screen Protector Kuchyňa 360 Stupňov Otočiť Príslušenstvo Reproduktor Nastaviteľný Stojan Pre Dot 4

Novinka

€13.82

Funkcie:

1. Materiál: Všetky Hliníka, kovu, remeselne, pevne držte reproduktor, Polkruhové dizajn môže lepšie chrániť vaše zariadenia,

tento aftersound poloha umožňuje sedieť vyššie a zabrániť voda alebo nečistoty.Vhodné pre Echo Dot 4.

2. Anti-Klzké dock: spodná gumená podložka je adsorbovanej na stôl,

čo zvyšuje stabilitu celého podporu a zabraňuje poškriabaniu dotyk povrchu.

3. Jednoduchá inštalácia: Žiadne starosti lano problémy, uvoľňovať priestor, vhodný pre kuchyňa, pracovňa, obývacia izba, kúpeľňa a jednoducho nastaviť uhol pohľadu.

4. Funkcie: stojan môžete bezpečne uzamknúť aftersound bodov bez blokovania akýkoľvek zvuk,

Bezproblémové stopu zahŕňa napájací adaptér dokonale.

5. Pevné a Ochranných: Vyrobené z vysoko pevnosť Kovu, jeho stabilitu, pevné a trvanlivé,

účinne chráni váš reproduktor odkvapkávaniu, poškriabaniu a pošmyknutiu.

Špecifikácie:

Materiál: hliníková zliatina

Farba: Čierna, Strieborná

Typy: Stôl, Stenu Mount

Vhodný Model: pre Echo Dot 4

Veľkosť: (Cca) Desktop-100.8*72.5 mm/3.96x2.85inch, Wall Mount-113*93.6 mm/4.4x3.68inch

Package Zahrnuté:

1 ks x Hliníkový Stojan

Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch,ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

DHL UPS, TNT, FEDEX trvá 3-7 dní ,EMS trvá 8-12 dní.Post air mail je potrebné 2-8 týždňov.Ale všetky z nich sú závislé od krajiny doručené.

2) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: detský chránič stenu, kabinet reproduktor, podlahový reproduktor, stojan, kuchynské nástenné protecter, film monitor, bloku vypáčte, vypáčte, polica reproduktor, stôl zásuvky, ochrana osobných údajov obrazovka monitora.

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky Woopower
Materiál Hliník
Položka Druh STOJAN

Napíšte svoju recenziu!

Zliatina Hliníka Ploche Wall Mount Screen Protector Kuchyňa 360 Stupňov Otočiť Príslušenstvo Reproduktor Nastaviteľný Stojan Pre Dot 4

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty