Vedúci Kravatu hlavový most Vlasy Kapely Unisex Suché Hlavu Kravatu Šport Kravatu Späť hlavový most pre UEFA Euro 2020 Švajčiarsko, Turecko, Wales Taliansko

Novinka

€5.15

Poznámka:

Ponúkame čelenky pre 24 tímov v Európskom Pohári, Ak tento odkaz nemá vašej krajine, Nájdete v našom obchode.

Typ: Hlavový Most

Materiál: Polyester

Zadarmo veľkosť(L*W): 102*6,5 cm/40.2*2.6 palce, vysoko elastický, jedna veľkosť padne väčšina hlavu typy.

Šport, Typ: pre UEFA Euro 2020

Vlastnosti: Rýchle Suché, Odvod, Absorbujú pot

O produkte:

Elastické A Pohodlné: Vyrobené z prvotriednej kvality hodvábne mäkký materiál, sa vyznačuje silnými tvárny, odvod vlhkosti a rýchlo suché, mať hlavu v pohode a suché, keď športových alebo výkone.

Premium výroba navrhnuté tak, aby sa všetky deň pohodlie.Vlhkosť wicking vlastnosti pomôcť upriamiť potu preč, takže kapela pobytov svetlo a čelo zostáva suchá.Pot vám zmeniť, nebojte sa o potu kvapkanie do očí.

Non-slip šatku dizajn, ľahko uviazať pásik hlavy až zapadajú vás dokonale, a udržať si hľadajú veľkej námahy, bez obáv o vaše vlasy počas robiť športy.Žiadne ďalšie objemné záťaž alebo silným tlakom na čelo skupiny, na sebe to čelenka neváhajte ale riadne kompresie.

Viazané čelenka s uzlom na zadnej strane pridáva ďalšie cool faktory pre vás, keď ste ju nosiť.Môžete nastaviť hlavový most s vhodnej dĺžky podľa vašich vlastných potrieb.

Mäkký a ľahký dizajn môže zložiť a dať ju do vrecka a mať ho kedykoľvek chcete.

Balík obsahuje:

1Pcs *Športové hlavový most

Štítky: hairband zrastov, csc hliníka, kožušiny hairband, 50 hdmi, vlásenky hairband, slúžka hairband, lilliput, tull hairband, koaxiálny hdmi, koaxiálny hdmi.

Pohlavie Unisex
Vzor Typ GEOMETRICKÉ
Štýl Novinka
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Čelenky
Oddelenie Meno Dospelý
Číslo Modelu XF0001
Materiál Polyester

Napíšte svoju recenziu!

Vedúci Kravatu hlavový most Vlasy Kapely Unisex Suché Hlavu Kravatu Šport Kravatu Späť hlavový most pre UEFA Euro 2020 Švajčiarsko, Turecko, Wales Taliansko

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty