Kovový Rám Starožitné Nádherné Kvetinové Epoxidové Živice Remesiel UV Živice Nástroje pre KUTILOV, Šperky, Takže Prívesok Dekorácie Sledovať Rámy

Novinka

€2.19

4 Ks/Set Kovový Rám Starožitné Nádherné Kvetinové Epoxidové Živice Remesiel UV Živice Nástroje pre KUTILOV, Šperky, Takže Prívesok Dekorácie Sledovať Rámy Funkcie: Tento typ rámu je príslušenstvo pre KUTILOV, epoxidové živice,ktoré bude skvelá dekorácia pre vaše remesiel.Jednoduché použitie pri formy nie spevnené,dať to rámu do neho a čakať na spevnenie.Jeden set je vrátane 4 kusov rôznych tvarov,rámy, zlaté štýl je luxusné a drahé určite budú pridať do svoje remeslá výrazne.Krídla,kvetinový dizajn,motýľ,heart-shape,vynikajúce pre náhrdelník, takže s bránka na vrchole.Nádherné kvetinové a delikátny dizajn robí svoje remeslá skvelé a nádherné.Sa vzťahujú aj na vreckové hodinky, rovnako,vintage a je nádherné,starožitné a skvelé zdobiť alebo príležitosti.Vysoko intenzívne a trvanlivé,hrdza odpor a skvelé ovládanie.Ak máte radi DIY,tento rámec môže byť nádherný doplnok pre vás.Špecifikácia: Materiál: Kov Typ: DIY Nástroje Farba: Ako obrázky zobrazené Veľkosti: Srdce: 25x33mm(0.98x1.30in) Krídla: 23x37mm(0.91x1.46in) Butterfly: 30x43mm(1.18x1.69in) Obdĺžnik: 23x29mm(0.91x1.14in) Množstvo: 4 Ks/Set(iné príslušenstvo demo na obrázku nie sú zahrnuté!) Poznámka: 1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. 2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!Balík obsahuje(bez maloobchodného balenia): 4 x Rám

VITAJTE NA TU

· 1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 HVIEZD, S dlhými pozitívnu spätnú väzbu a kupujúceho ukázať, Sme tiež radi, ak môžete zdieľať naše položiek na SNS a facebook, dať svoj film na nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám zľavu.

· 2. Ak máte akékoľvek problémy s našimi výrobkami alebo službami, prosím neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.

· Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 7-10 dni, aby sa dospelo.

· Pre pokles lodnej dopravy,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Ako môžete sledovať moje parecl?

· Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), alebo kontaktujte nás, ak nájdete traking informácie má problém, ako to ukazuje" zrušené " , budeme kontrolovať ho pre vás čo najskôr.

Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká?

· Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

· Žiadny problém, pls kontaktujte nás, budeme rukoväť pre vás asap, zákazníkov satisfacation je najdôležitejšia vec pre nás, vďaka!

Štítky: príslušenstvo epoxidové, umenie živice, rám kov živice, forma živice, rám formy živice, príslušenstvo epoxidové živice, rám živice, rám šperky, epoxidové živice pre plesní, epoxi živice nastaviť.

Položka Druh Šperky, Nástroje A Zariadenia
Položka Dĺžka 0.98
Položka Šírka 1.46
Položka Priemer 0
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Kovový Rám
Materiál Kov
Názov Značky JAVRICK
Položka Hmotnosť 14g
Šperky, Nástroje A Vybavenie, Typ Formy
Položka Výška 0
Vlastnosti Produktu Nádherné kvetinové a delikátny dizajn robí svoje remeslá vynikajúce.
Kovy Typ Zliatiny zinku

Napíšte svoju recenziu!

Kovový Rám Starožitné Nádherné Kvetinové Epoxidové Živice Remesiel UV Živice Nástroje pre KUTILOV, Šperky, Takže Prívesok Dekorácie Sledovať Rámy

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty