Mačka Catnip Hračky, Vankúše Pre Vnútorné Mačky S Rozkošný Tváre Zvierat, Trezor Kozmického Catnip Hračka Pre Mačky Počiatočných Žuť Hračka

Novinka

€4.37

Špecifikácia

Názov produktu: catnip hračka

Vhodný typ: mačka

Produkt materiál: PP bavlna + flanelové + catnip

Veľkosť balenia: 55*40*55 cm číslo Balenie: 60 ks

Veľkosť balenia: 36*18 cm hmotnosť Výrobku: 35g

Popis

1.【Prírodné Catnip] vyzýva - Táto mačka catnip hračky sú bezpečné a netoxické organické catnip s maximálnu účinnosť.Na catnip v každej hračke je najnovšie a dĺžky trvania catnip je tiež veľmi dlho a nie je možné naplniteľné.

2.【Ideálny Tvar a Veľkosť] vyzýva - Táto mačka hračky s catnip sú navrhnuté v malých a krásne, čo je výhodné pre mačky hrýzť a poškriabaniu, a môže byť tiež použitý ako mačka vankúš.Vonkajší materiál je mäkký a odolný proti hryzenie a nie poškodzuje zuby, a to sa ľahko prenáša a je možné prať.Vo vnútri je vyplnená s PP bavlny a catnip, ktorá nie je ľahko deformovať a znižuje opotrebovanie na mačky ďasná.

3.【Hrať a Maznať] vyzýva, - Podporovať mačky prirodzené inštinkty na sledovanie, hunt, vrhnú, hit a kop, a stimulovať mačky schopnosť reagovať.Tiež sa dá použiť ako vankúš, na odpočinok a relax, alebo aj zaspať, ktorá z nich robí ideálne maznať kamaráti.

4.【Byť Happy Cat] vyzýva - To catnip hračka je dobrou voľbou pre mačky osamelej hrať, držať ich obsadené na dlhú dobu.Veľký dôraz sa úľavu hračka pre mačky, aby im zdravý a aktívny.A to je bezpečné krytý korisť, čerpacie vašej mačky túžba stonka a chase.Vaša mačka bude hrať, poškriabaniu a žuť na tieto zábavné hračky.

Package

1*Catnip hračka

Štítky: plyšové smiley, tvár vankúš, 3d vankúš, kreslených mačka vankúš, 3d mačka vankúš, big cat vankúš, mačka hlavu vankúš, basetových plyšové, emodži vankúš, 3d mačka vankúš.

Hračky Typ Catnip Hračky
Pôvod CN(Pôvodu)
Je To Inteligentné Zariadenie No
Druh mačky

Napíšte svoju recenziu!

Mačka Catnip Hračky, Vankúše Pre Vnútorné Mačky S Rozkošný Tváre Zvierat, Trezor Kozmického Catnip Hračka Pre Mačky Počiatočných Žuť Hračka

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty