Záhrada Voľnej Pôdy Vrtáka Vysoko Uhlíkovej Ocele Zem Vrtáka Špirála Pól Zasadiť Strom Nástroj

Novinka

€6.74

Odrážky:

1、Premium Materiálu: Vlastnosti uhlíkovej ocele prút pre dlhú životnosť a legované oceľové čepele pre maximálne kopanie výkon.

2、Jednoduché Použitie: Robí veľké výsadbu pracovných miest oveľa jednoduchšie a rýchlejšie, čo je vhodné pre profesionálov a domácich DIY projekty.

3、Menej Času pre Ďalšie Rastliny:Rýchle Kvetináč vytiahne všetky nejasnosti v výsadbu žiarovky; Jednoducho vŕtať tak ďaleko, ako slimák pôjde a výťah na vrtáky z diery.

4、Uložiť Chrbát: Má a22/26 cm dĺžka, ktorá eliminuje neustále ohýbanie počas vŕtania; Nie je potrebné sa obávať krajiny, pretože to rýchle sádzacie stroje cez voľné, materiálu, takže sa môžete rastlín cibule a posteľná bielizeň rastliny kdekoľvek chcete, Nie pre použitie s veľkými alebo pevná skala.

5、Široké použitie: Tento rýchly kvetináč je profesionálny krajinárov' voľbou pre dramaticky zvyšuje účinnosť pri pestovaní cibule, zeleniny, kvetov, holé koreň stromov a kríkov, tilling pôdy alebo kvetináč boxy, miešanie semien, zeminy, hnojív,atď.

Funkcie:

1. Premium Materiálu: Vlastnosti uhlíkovej ocele prút pre dlhú životnosť a legované oceľové čepele pre maximálne kopanie výkon.

2. Jednoduché Použitie: Robí veľké výsadbu pracovných miest oveľa jednoduchšie a rýchlejšie, čo je vhodné pre profesionálov a domácich DIY projekty.

3. Menej Času pre Ďalšie Rastliny:Rýchle Kvetináč vytiahne všetky nejasnosti v výsadbu žiarovky; Jednoducho vŕtať tak ďaleko, ako slimák pôjde a výťah na vrtáky z diery.

4. Uložiť na Váš Chrbát: Má a22/26 cm dĺžka, ktorá eliminuje neustále ohýbanie počas vŕtania; Nie je potrebné sa obávať krajiny, pretože to rýchle sádzacie stroje cez voľné, materiálu, takže sa môžete rastlín cibule a posteľná bielizeň rastliny kdekoľvek chcete, Nie pre použitie s veľkými alebo pevná skala.

5. Široké použitie: Tento rýchly kvetináč je profesionálny krajinárov' voľbou pre dramaticky zvyšuje účinnosť pri pestovaní cibule, zeleniny, kvetov, holé koreň stromov a kríkov, tilling pôdy alebo kvetináč boxy, miešanie semien, zeminy, hnojív,atď.

Parametre:

Materiál: oceľ

Veľkosť (cca.):

Priemer 2.3*22 cm/0.91*8.66 v

Priemer 5*22 cm/1.97*8.66 v

Priemer 8*26 cm/3.15*10.24 v

Používa: Široko používaný pre výsadbu stromov, záhrady/výsadbu voľnej pôdy, orchard výsadbu, atď.

Balenie: funkcie opp

Zoznam:

1*Zem vrtáka

Štítky: pre trimer, krovinorez cg430, krovinorez pól, biela špirála strom, q vrtáka, umelé špirála stromy, záhradný plot zastrihávač, obrie vrtáka, paddy vrtáka, domov, záhrada vrtáka.

Materiál Vysoko Uhlíkovej Ocele
Názov Značky VAHIGCY
Číslo Modelu Výsadbu Voľnej Pôdy Vrtákov
Druh Twist Vrtáka
Dĺžka 2.3x22cm
DIY Dodávky Kovoobrábanie
Použitie Kovov Vŕtanie

Napíšte svoju recenziu!

Záhrada Voľnej Pôdy Vrtáka Vysoko Uhlíkovej Ocele Zem Vrtáka Špirála Pól Zasadiť Strom Nástroj

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty