Kainoa Na Mince: Predstavivosť Holding Mince Magické triky

Novinka

€1.83

Hej!Magic priatelia, dobrý deň!

Som predávať len video vyučovania.

Žiadna podpora v cene.

Produkty sú zasielané cez e-mail

Nechajte nám svoju e-mailovú adresu po zaplatení.

Kainoa Na Mince: Predstavivosť Holding Mince

Kainoa na Mince vám prináša najlepšie šikovného-o-ruku a prezentácie z Big Kahuna Mincí sám Kainoa Harbottle.Táto séria poskytuje krok-za-krokom techniky z jednej mince magics najväčší odborníci.

Postupujte spolu a vy budete môcť osvojiť niektoré z najviac magické a praktické metódy sú dnes k dispozícii.Dont nechať niekoho oklamať vás: tvrdej práci sa vždy oplatí.

Predstavivosť Holding Mince

V snahe vysvetliť, ako mince magic diela, môžete spôsobiť skupina mince zmiznúť, jeden v čase, v prekvapivo čistý spôsob, ako s pomocou publika predstavivosť.Publikum vidí a počuje mince, tesne predtým, ako sa rozptýli, a oni sa priamo podieľať na drží momentálne neviditeľné objekty.

Ideálny pre close-up alebo platformu pracovať Predstavivosť Holding Mince je nevyspytateľný lekcia, ktorá kombinuje publikum riadenia a jednoduché šikovného-o-ruku na tvorbu interaktívneho momenty, kde sa vaše divákov dokonca si vybrať končí.

Štítky: kniha poškriabaniu, fire magic papier, magický trik papier, flash papier, kresliť magic, farba poškriabaniu, color magic, kniha mágie, trik, papier poškriabaniu.

Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Papier
Názov Značky NoEnName_Null

Napíšte svoju recenziu!

Kainoa Na Mince: Predstavivosť Holding Mince Magické triky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty