F750GS F850GS ADV 51mm Motocykel Výfuku Stredný Prepojenie Potrubia Pošmyknúť na Šál Uniknúť Moto Pripojenie Rúrky pre BMW F750GS F850GS ADV

Novinka

€24.96

1.Množstvo: 100% Nový!

2.Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

3.Balík obsahuje

1pcs*Výfukové potrubie

4. Obutie:Slip-on pre BMW F750GS F850GS ADV. (Drahý priateľ, najviac univerzálny výfuk potrebné uprostred prepojenie potrubia tak, aby zodpovedal svoj pôvodný výfukový systém, prosím, kontaktujte nás, ak si nie ste istí.)

O zásielke

1. Väčšina prepravná spoločnosť k dispozícii na dodanie tovaru.Ak nemôžete nájsť prepravnej spoločnosti, ktoré potrebujete, kontaktujte nás, prosím.

2. Väčšina objednávka bude odoslaný do 1-2 pracovných dní po platby prijaté.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Položky sú dodávané letecky o 15-60 Pracovných dní, expresné o 3-7 pracovných dní pre dodanie za inú krajinu.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

O Platbu

1. akceptujeme platby, ktoré www.agc.sk poskytujú;

2. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor VIAZANÝ;

3.Ak ste si zakúpili viacero položiek, použite prosím nákupného košíka a pozrite sa raz pre všetkých, namiesto platby pre nich samostatne; 4.Uveďte vaše špeciálne požiadavky (farby, obaly, atď.) v SEKCII POZNÁMKY pri pozrite sa.

O colné poplatky

Drahý priateľ, tento výrobok neobsahuje colné poplatky.Colná kontrola, je radom inšpekcie,väčšina zákazníkov sa nemusíte platiť dane, ak váš balík zastavil na colné prosím, kontaktujte nás, pošleme vám faktúru vám pomôžu dokončiť chrbta.

Záruka

1. V prípade, že položky, ktoré ste obdržali, je nesprávne, prosím, fotografovať a obráťte sa na nás.Pošleme vám správne po potvrdené.

2. Ak nie ste spokojní s položku, keď je v dobrom stave, vráťte nám ho do 30 dní.Buď sa budeme posielať nové alebo dať svoje peniaze späť po potvrdené.

3.Ak je položka nefunguje po 30 dňoch, prosím, aby fotografie alebo videá a obráťte sa na nás.Zašleme vám nový hneď ako sme dostali chybné položky.

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Akceptujeme www.agc.sk politiky návratu.

2. Kupujúci zaplatí vrátiť prepravné náklady.

3.Snažíme sa o 100% spokojnosť zákazníka

Spätná väzba

Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše Business development,Tak prosím opustí spätnú Väzbu, 5 Hviezdy, ak ste spokojní s našimi výrobkami,Ďakujem vám veľmi pekne!

Štítky: f850gs adv, f850 gs, bmw f 850 gs, bmw f 750 gs, bmw s1000rr výfukových šál, bmw f850gs dobrodružstvo, bmw gs f850, výfukové potrubie, výfukové odkaz, f 850 gs.

Položka Výška 10cm
Druh Materiálu z nehrdzavejúcej ocele
Položka Hmotnosť 1kg
Položka Priemer 2inch
Názov Modelu Slip-on pre F750/8250GS
Položka Šírka 15cm
Pôvod CN(Pôvodu)
Špeciálne Funkcie Motorycle výfukových Polovici rúry
Položka Dĺžka 40cm
Externé Testovanie Certifikácia ISO9000
Motobike, Aby BMW

Napíšte svoju recenziu!

F750GS F850GS ADV 51mm Motocykel Výfuku Stredný Prepojenie Potrubia Pošmyknúť na Šál Uniknúť Moto Pripojenie Rúrky pre BMW F750GS F850GS ADV

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty