AVEOLELA Pre FUJITSU ARROWS 5G F-51A Nový Záznam Multi-Function Peňaženky Flip Prípade Pohodlné a Praktické Nečistotami-Odolná

Novinka

€3.58

Na drahé kupujúcich:

Podporujeme Prispôsobené prípade(DIY), Veľkoobchod.Môžeme vám najlepšie ceny, vysokú kvalitu Výrobkov.

Prosím, kontaktujte nás kedykoľvek a tešíme sa na spoluprácu s vami !

Guangzhou Mokaisi Technology Co.,Ltd je profesionálny výrobca pre mobilný telefón prípad.Podporujeme zákazníka prvý.Čestnosť je základom nášho prežitie posledných rokov.Navrhujeme,vyrábame,balík našich vlastných výrobkov,ktoré vrátane TPU telefón prípade,PC, telefón puzdro a Kožený telefón prípade domáceho predaja a vývozu.Držíme woking uzavrieť s našimi klientmi s cieľom zabezpečiť kvalitu tovar je v dobrom stave a poskytovať na rozvrh.

OEM bude welecome rovnako.Akékoľvek otázky,sme na vašej sevice!Vaša správa odpovieme do 24 hodín.Prosím contect nás, ak máte záujem o naše produkty a začína náš príbeh.

O Našej Továrni

Štítky: muži šport, muži safari suit, muži zastrihávač, muži obyčajné tričko, muži oblek pre st, muži papuče veľkosť 48, muži striptérka, muži sequin oblek, muži črievičku, muži siksilk.

Druh Pre ŠÍPKY 5G F-51A
Názov Značky AVEOLELA
Dizajn Obyčajný
Kompatibilné Značky Šípky
Funkcia S Kartou Vrecku
Stav na Sklade
Materiál Mäkké TPU +PU Koža
Drop Shipping Podpora
Funkcie Flip Case
Veľkosť Original Phone Size
Farba 6 farieb

Napíšte svoju recenziu!

AVEOLELA Pre FUJITSU ARROWS 5G F-51A Nový Záznam Multi-Function Peňaženky Flip Prípade Pohodlné a Praktické Nečistotami-Odolná

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty