Montessori Dieťa Mäkké Bloky Abeceda Zvierat Poznanie Hra Hračky Pre Deti Stavebné Bloky Skoro Vzdelávacie Hračky

Novinka

€14.53

Funkcie:

1. Praktické Vrecká: Tento soft blok má priehľadné vrecká na 6 stranách, si môžete vytvoriť svoj vlastný hra spojením obrázky, písmená, slová, čísla.Tam sú 4 bloky v sade, z ktorých každý je inej farby.Je transparentný, kabelka vhodnej veľkosti.

2. Roztomilý a Vytvorený: Každej strane bloku môže byť zdobené rôzne hravé ilustrácie, ktoré môžu stimulovať svojich detí zvedavosť.A bloky sú dobré pre deti s cieľom dozvedieť sa o zvieratá, potraviny, tvarov a písmen.

3.Chyť a Zásobník: 4 super mäkké bloky pre deti s cieľom chytiť všetky bloky sú mäkké a ľahké!

4. Rozvíjať Zručnosti: Táto budova blok hračka je skvelý spôsob, ako naučiť sa pojmy, ako sú farby, listy, hand-eye koordináciou a hrubú a jemnú motoriku.

5. Netoxické a Premium: Každý blok je posedenie s krásnym tkaniny a je úplne netoxické.Blok sa dodáva s opakovane taška vyrobená z recyklovaného plastu, a máme voliteľné príslušenstvo pre vás na výber, vrátane 26 zálepky, 10 počet kariet, 12 grafické farebné karty, 48 kariet celkom.

Špecifikácie:

Materiál: PVC

Jeden veľkosť produktu: o 10*10 cm/3.94*3.94 v

Vhodné pre: duševného rozvoja, hands-na mozgu, uchopenie, hand-eye koordináciou, interaktívne hračky, rodič-dieťa komunikácie, záujem pestovanie

Platné vek: deti (2-8 rokov)

Balenie Zoznam:

4 x Mäkké Bloky

1 x Tote Bag

48 x Kariet (Voliteľné)

Štítky: popsocket mobile kpop, sillicon prípade airdots, sillicon infuser hovienka, sillicon formy na pečenie, plafon techo led wifi, popsocket iphone roztomilý, sillasy kuchynský stôl, topánky vianočné dospelých, fialová cape krásne.

Číslo Modelu Mäkké Bloky, Čoskoro Vzdelávacie Hračky ;Montessori
Dropshipping Veľkoobchod
Vekové Rozpätie 5-7 Rokov
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Montessori Dieťa Mäkké Bloky Abeceda Zvierat Poznanie Hra Hračky Pre Deti Stavebné Bloky Skoro Vzdelávacie Hračky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty