LEGO Ninjago-Jungle Buggy, Ninja konštrukcie auta, hračky, s Lloyd minifigure, turnaj Nastaviť (71700)

Novinka

€16.59

LEGO NINJAGO Legacy Set, ktorý pozostáva z hračka jungle Buggy a Lloyd ninja akciu obrázok, ako vystupoval v Sezóne 4 zo seriálu.

Toto detské stavebnice obsahuje hračka na kočík s obrovským gumených pneumatík na účasť v pretekoch a minifigure Lloyd, ninja Bojovník, ovládať zlatý meč.

Moderný aktualizácia džungli Kočík, ktorý sa objaví v NINJAGO: Majstri Spinjitzu, tento ninja hračka funkcie geniálny pozastavenie funkcie, ktoré deti môžu stlačte, ak chcete vidieť, ako to prejde.

Tento cool 127 kus hračka predstavuje odmeňovanie konštrukcia úloh pre chlapcov a dievčatá od 7 rokov; Tiež, to je fantastické, ako dieťa darček k narodeninám.Ninja model otvára dvere celého sveta inšpirácie a hry.

LEGO NINJAGO ninja model a minininja sú perfektné veľkosť hrať doma alebo vziať ich so sebou kdekoľvek.Hračka buggy opatrenia 7 cm, 14 cm na dĺžku a 8 cm na šírku.

S týmto ninja hračka nemusíte strácať čas hľadali batérie!Nie je potrebné.Všetko, čo je potrebné, aby si tento set je aktívny predstavivosť detí.

Papier Inštrukcie sú v poriadku, ale LEGO hry poskytujú niečo ešte lepšie pre proces výstavby: digitálny Pokyny PLUS skúsenosti, dostupné na bezplatnej LEGO Život app.

Akcia Hračky a LEGO zberateľskú činnosť minifigures ponúkajú deťom pas k najdynamickejšie fantasy vzrušujúci svet a im umožnilo vytvoriť príbehy hrať svoju obľúbenú ninja.

LEGO tehly boli v súlade s priemyslom najprísnejšie normy pre viac ako 60 rokov, takže vždy ponúknuť rovnaké vlastnosti, sú kompatibilné s ostatnými a ľahko samostatné znovu a znovu.

Tieto LEGO a prvky boli testované bez odpočinku a spĺňajú požiadavky aj tých najnáročnejších medzinárodné bezpečnostné a kvalitatívne normy.S LEGO stavebné súpravy, viete, že vaše pokoja, je zaručená.

Štítky: ložisko dištančné harley, deti toyes produkty, automaic dvere senzor, ložisko podporu tiida, audi a5 gfb diver ter, veľký kruh svetla statív, starožitnosti zrkadlo nápady, asoan americký tumblr, asterix nordica kryt.

Názov Značky lego

Napíšte svoju recenziu!

LEGO Ninjago-Jungle Buggy, Ninja konštrukcie auta, hračky, s Lloyd minifigure, turnaj Nastaviť (71700)

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty