Veľkoobchod šedá Pštrosie Perie 15-50 CM 6-20 Palcový Karneval, Výzdoba Strany Svadobné Dekorácie Prírodné Pštrosie Perie oblaky

Novinka

€0.93

Veľkoobchod Šedá Pštrosie Perie 15-75 CM 6-30 Palcový Diy Vianočný Večierok Svadobné Šaty, Dekorácie Prírodné Pštrosie Perie oblaky

Malé Pól 15 CM-20 CM 6-8 Palec

Malé Pól 20 CM-25 CM 8 až 10 Palec

Malé Pól 25 CM-30 CM 10-12 Palec

Malé Pól 30 CM-35 CM 12-14 Palec

Malé Tyč 35 CM-40 CM 14-16 Palec

Malé Pól 40 CM-45 CM 16-18 Palec

Ak potrebujete viac ako 50PCS z pštrosie perie, a čas je viac úzkosti.Prosím, kontaktujte nás, poskytneme vám výber vhodných express.Ako DHL, EMS......Stačí len 7 až 15 dní na dosiahnutie vašej krajine.Samozrejme, poštovné je aj veľmi lacné.

Pštrosie perie dĺžka rozsah je od 6inch na 30inch

Rozsah dĺžky(cm) rozsah Dĺžky (inch)

Doprava

1. Položky sú dodávané po platby prijaté.

2. Medzinárodná doprava môže trvať až 20 pracovných dní.

3. Prosím, skontrolujte dodaciu adresu starostlivo pred platby nie je možné zmeniť, ak bola objednávka dokončená.

4. V prípade, že potrebujete viac krátky čas, prosím kontaktujte nás a zašleme prostredníctvom DHL/UPS/EMS, a všetky ostatné kuriér sa vám páči, ale budete musieť zaplatiť dodatočné poplatky za dopravu.

Veľkosti alebo Nosenie Problémy,

Rozmery sú znázornené so špecifickými merania v podrobnej špecifikácie.Prosím, skontrolujte špecifikácie skôr ako zadáte objednávku.Obvykle povolenú rozdiely vo veľkosti, ktoré sú približne 0,5 palca na meranie.Ak zistíte veľkosť produkty nie sú vhodné pre vás,môžete kontaktovať priamo nás.

Farba Nesúlad

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor,osvetlenie,pozadie, atď.Avšak ,ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby,prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je veľmi dôležitá .Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.Ďakujeme!

Štítky: zubná kefka chrome, chicago skrutku m4x85, chicever tweed kabát, prípade jasne galaxy 8, prípade iphone se slip, lekár drevené dieťa, nabíjanie prípade 78071, doctored box cake, vitamín d3 deti.

Materiál Pštrosie Perie
Farba ŠEDÁ
Číslo Modelu 15-50 CM 6-20 Palec
Vzor Farbená
Veľkosť 15-50CM 6-20 Inch
Názov Značky lanshui

Napíšte svoju recenziu!

Veľkoobchod šedá Pštrosie Perie 15-50 CM 6-20 Palcový Karneval, Výzdoba Strany Svadobné Dekorácie Prírodné Pštrosie Perie oblaky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty