Multifunkčné Camping Svetlo Magnetický Hák Skladacie LED Pracovné Vonkajšie Núdzové Údržba Svetlo 20DC04

Novinka

€6.07

Som skúsený predávajúci a bude vám prinášajú najviac podrobné a presné služby.

Sľubujem: kvalita všetkých výrobkov je neporušená; logistiky rýchlosť všetky výrobky je tak rýchlo, ako to bude možné; po-predaj všetky produkty sú ideálne.

Vlastnosti Produktu: *1.Vysoko kvalitné materiály s dlhou životnosťou. *2.LED žiarovky sú zelená, energeticky úsporné a šetrné k životnému prostrediu a môže sa používať dlhší čas. *3.To je možné úplne sklopiť a zaberá veľmi málo miesta v batohu. *4.Magnetické a spodný hák dizajn pre jednoduchú obsluhu. *5.Napájaný z batérií, č vedenia sa vyžaduje, super jednoduchá inštalácia. *6.Široké spektrum použitia: Vhodný pre outdoorové potreby na kempovanie, domov výpadky elektriny, výrobné zariadenia, údržba, nočné prechádzky, rybolov atď.

Poznámka:

1.Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba.Prosím pochopiť.

2.Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Platby:

-Akceptujeme nasledujúce spôsoby platby:Kreditnú Kartu, VISA, Banky do Banky, bankovým prevodom, Western Union a tak ďalej.

-Všetky platby uskutočnené na www.agc.sk sú spracované Alipay.

Štítky: silca multi nástroj, deko multi nástroj, matný camping svetlo, 3 camping svetlo, havalon multi nástroj, jednoduché camping svetlo, bicykle multi nástroj, muži camping svetlo, camping mi svetla, 10 multi nástroj.

Farbu Svetla Biela
Shell Farba žltý + čierny
Rozmery 22.8 x 6.3 x 7.8 cm
Hmotnosť 249g
Osvetlenie stropné svietidlo, bočné svetlo
Druh Vrecku, Multi Nástroje
Veľkosť M
Núdzové svetlo Ľahká údržba
camping svetlo Pracovné Svetla
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál ABS

Napíšte svoju recenziu!

Multifunkčné Camping Svetlo Magnetický Hák Skladacie LED Pracovné Vonkajšie Núdzové Údržba Svetlo 20DC04

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty