Tváre, Tela, opaľovací Krém Krém Sunblock PA++ Pokožku Ochranný Krém Anti-Aging Olej-kontrola Hydratačné SPF 50 Tvár Starostlivosť o Pleť

Novinka

€2.65

Popis:

1.Tento ľahký krém na opaľovanie kĺže na ľahko a je špeciálne vyvinutý superior slnečná ochrana pre pokožku s nemastný povrch.

2.Opaľovací krém technológia poskytuje vynikajúcu široké spektrum ochranu pred starnutie pleti UVA lúče a kože-pálenie UVB ray pre vášho tela a tváre.

3.Non-comedogenic a PABA-free, tento ľahký krém na opaľovanie je vhodné pre všetky typy pleti a poskytuje silný a ľahký tvár a telo na ochranu pred slnkom.

4.Dermatológ-odporúčané slnku, značky, tento opaľovací krém je k dispozícii aj ako krém a sprej a môže byť použitý pri bazéne alebo na pláži až 80 minút vode-odolný proti slnečnej ochrany.

5.Jednoduché použitie a ľahko sa prenáša.

Špecifikácie:

Typ:Krém Na Opaľovanie

Typ pleti:Všetky typy pleti

NET WT:4g

Čas použiteľnosti:3 roky

Pohlavie:Unisex

Package zahrnuté:

1 x opaľovací Krém

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

2.Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Vďaka za vaše porozumenie.

Štítky: rybníky krém na opaľovanie spf 50, krém slnko, krém na opaľovanie tela, kórejský krém na opaľovanie spf 50, clinique tváre opaľovací krém spf 50, matný krém na opaľovanie spf 50, tváre opaľovací krém, tváre opaľovací krém, Sunblock, krém, krém na opaľovanie.

Položka Druh opaľovací krém
Použitie Tvár
Názov Značky NoEnName_Null
Pôvod CN(Pôvodu)
Výroba Licencie 2

Napíšte svoju recenziu!

Tváre, Tela, opaľovací Krém Krém Sunblock PA++ Pokožku Ochranný Krém Anti-Aging Olej-kontrola Hydratačné SPF 50 Tvár Starostlivosť o Pleť

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty