SZYOUMY Prenosné Slnečné Svetlo 15W Solárne Svetlo Kontrolu Energie Lampa LED Žiarovka Vonku Camping Ľahký Stan Solárne Lampy

Novinka

€1 049.20

SZYOUMY Prenosné Slnečné Svetlo 15W Solárne Svetlo Kontrolu Energie Lampa LED Žiarovka Vonku Camping Ľahký Stan Solárne Lampy

Vstavaný 3,7 V 800mAh li-ion batéria, 12pcs SMD2835, 130LM Vysoký jas.

Alternatívny spôsob nabíjania, 1. DC 5~8V USB nabíjačku 2. solárny panel pohonom.

Používajte vysoko kvalitné kábel s vynikajúce vlastnosti vrátane studena-odolné, teplo-doklad, atď.A pohodlné použitie pridaním kovový hák na solar žiarovky, široko používaný v kempovanie/working/čítanie/núdzové osvetlenie.

Svetlo ovládané Ovládania alebo Manuálne Ovládanie k dispozícii .Lampa sa rozsvieti automaticky, keď noc padá.keď slnečné svetlo prichádza, lampa bude automaticky vypnúť.

Poznámka: Iba lampa je v "o" stave, môže svetlo ovládané ovládanie funguje.Ak je vypnutá manuálne, lampa nebude rozsvieti, keď v noci klesne, alebo slnečnému žiareniu prichádza.O prevádzke podrobnosti nájdete na nasledujúce popis.

Typ 1 produkt:15W Visí Prepínač Ovládania Svetla Solárne Svietidlo Svetelný Tok: 130LM (Ekvivalent 15W žiarovky) Napätie: DC 5V Kapacita lítium batéria: 800mah/3,7 V Solárny panel: 115 mm x 70 mm LED žiarovka: 145 mm x 65 mm

Shenzhen Vás&Môj je profesionálny výrobca a dodávateľ Led svetlo produkt v Číne Od roku 2007

Naše hlavné produkty je led solárne svetlo,led pásy svetla,led pixel modul 5V 12V 110V,led trubice,led žiarovky,led reflektor,led downlight led svetlomet Lighbay svetlá , a tak na výrobok má dosiahnuť, CE, ROHS Továreň priamo ponúknuť priaznivú cenu s Dobrou Kvalitou.Poskytujeme 2 roky záruku na všetky naše produkty.Uvítame akékoľvek partnera zo celom svete v súvislosti s LED svetlami alebo energeticky úsporné projekty vo vašej lokalite,pls neváhajte a kontaktujte nás ,budeme sa snažiť v našich silách, aby sme vám pomohli , Ste srdečne vítaní navštívte nás

1. Odpoveď e-Mailov do 24 hodín, keď sme sa dostali váš e-mail

2. Skúsení marketingový tím dať ideálny odpovede na všetky vaše otázky naspamäť.

3.Prispôsobený dizajn je k dispozícii.OEM a ODM sú vítané.

4. Exkluzívne a jedinečné riešenie by byť poskytované našou dobre vyškolení a profesionálnych inžinierov a štábov.

5. Špeciálna zľava a ochrany predaja priestoru sa nachádza na našich distribútorov.

Q1:Čo je záruka na LED produkty?

A1:Pre led,máme záruku 2 roky.A niektoré špeciálne ponuky, 5 rokov záruka ako žiadosť zákazníkov.

Q2:Čo je farebná teplota?

A2:Shenzhen Vás&môj Electronic Technology Co.ltds LED Osvetlenie ofter svetlá s Led diódami v teplej, prírodné,čistá a studená biela s farebnej teploty meria v Kelvinoch(K).Čím nižšia teplota farby je teplejšie svetlo daná LED:

Teplá biela =2700-3200k

Prírodná biela=4000-4500k

Čisto biely=5000-5500k

Studená biela=6000-6500k

Q3:Čo je CRI?

A3:CRI je postava, ktorá spätnú väzbu reálnych objektov farby.Highter GRI s highter náklady.Pre LED trubíc,na CRI je highter ako 80. Pre vonkajšie svetlo,CRI highter ako 70 je OK vo väčšine aplikácií.

Otázka 4:Aké je STRIEDAVÉ Napätie tolerancia pre naše LED?

A4:Ich STRIEDAVÉ napätie tolerancia je +/- 10%.

Otázka 5:Je tam lacné, náklady na dopravu dovážaného do našej krajiny?

A5:Pre malé objednávky,express bude najlepšie(4-5 pracovných dní DHL/FED/UPS) A pre hromadnú objednávku,more, lode spôsob je najlepší, ale trvať dlhší čas(asi 3 týždne).Pre urgentné objednávky,odporúčame lietadlom na letisko plus naša loď partner poslať na vaše dvere(jeden týždeň čase).

Q6: Mohli by ste ponuky OEM led svetlom.

A6:Áno, ponúkame OEM led svetlom.OEM led mohli ponúknuť vlastnú laber a svoju farbu.

Q7: O vzdialenej poplatok povinnosť?

Tam je dodatočný poplatok PRE niektoré vzdialenej oblasti , dúfam, že môžete láskavo ju zaplatiť.Inak sa Nám znížiť množstvo produktu na zostatok na naše náklady.A môžete Si to overiť na webovej stránke DHL skôr, než uskutočníte nákup. (táto politika sa vzťahuje len na DHL zadarmo doprava poradí)

Štítky: lampa vonkajšie slnečné, 15w 130lm, led solárne, slnečná energia, solárny regulátor 20a vonkajšie, regulátor teploty vonku, svetla slnečnej vonkajšie, lampa led solárne, solárne svietidlá vonkajšie diaľkové ovládanie, solárne prívesok vonkajšie.

Shell Farba Biela
Úroveň Ochrany IP65
Záruka 2
Certifikácia ce
Solárne Typ Lítiová Batéria
Zdroj Napájania Solárne
Názov Značky szyoumy
Funkcia USB pripojenie
Emitting farby Biela farba
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Hmotnosť 200g
Názov Produktu LED Solárne Lampy
Lúmenov 130LM
Použitie Tiesňové
Číslo Modelu YMSL0015
Je Stmievateľné Áno
Led čip SMD2835
Funkcie USB Slnečné Svetlo
Li-ion batérie
Štýl Moderné
Čas Nabíjania > 6 hod
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Napätie 6V
Základný Typ Klin
Moc 15W
Materiál Telesa ABS

Napíšte svoju recenziu!

SZYOUMY Prenosné Slnečné Svetlo 15W Solárne Svetlo Kontrolu Energie Lampa LED Žiarovka Vonku Camping Ľahký Stan Solárne Lampy

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty