Veľké Magnetické LCD Digitálny Kuchyňa Časovač odpočítavania Stopky Budík so Stojanom Kuchynský Časovač Praktické Varenie Budík

Novinka

€0.99

Digitálny LCD displej kuchynský časovač varenie alarm

Popis:

Tento Digitálny Kuchyňa Časovač obsahuje jasný a ľahko čitateľný LCD displej, odvážne čeliť číslicami s veľkým displejom si môže ľahko prečítať odpočítavanie času.Môžete si nastaviť časovač a hlasné a jasné, ale nie ohlušujúci zvuk vám pripomenie, vysporiadať sa s vašou varené alebo dusené jedlo včas, tak, že môžete pripraviť jedlo jemne a pekne.Stredne zvuk môžete počuť z inej miestnosti, a poslednú chvíľu.Časovač Budík je veľmi jednoduchý na používanie s intuitívnym tlačidlo, to sa počíta nadol z kedykoľvek až do 99 minút a 59 sekúnd.Jednotka ( minútu alebo sekundu ) možno prepínať stlačením tlačidla, to môže tiež pôsobiť ako stopky, počítanie od nuly.

Hlavné Funkcie:

1. Jasný a ľahko čitateľný LCD displej

Veľké, bold číslic, ideálne a vhodné pre vás čítať čísla

2. Hlasný zvuk budíka

Ste schopní počuť časovač v inej miestnosti.To nie je nutné, aby sa vaše oči na hodiny, keď si pripraviť jedlo

3. Jednoduché použitie

Odpočítava od kedykoľvek až do 99 minút a 59 sekúnd.To môže byť tiež použitý ako stopky, počítanie od nuly

4. 2 umiestnenie metódy

Vstavaný stojanu a magnet môže byť použitý na ploche alebo pripojené k chladnička dvere

5. Široké uplatnenie

Ideálne pre varenie, jedlo, domáce úlohy, fitness cvičenie, šport, hry, kancelárske a triedy

Špecifikácia:

Napájané 1 x AAA batéria ( nie je súčasťou )

Hmotnosť výrobku: o 0.0330 kg

Hmotnosť balenia: o 0.0460 kg

Rozmer výrobku (L x W x H): o 5.30 x 5.70 x 1.40 cm / 2.09 x 2.24 x 0.55 palcov

Veľkosť balenia (L x W x H): o 6.80 x 2.70 x 6.70 cm / 2.68 x 1.06 x 2.64 palcov

Obsah Balenia:

1 x Digitálny Kuchyňa Časovač

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: ženské hodinky stopky, ts časovač, čas kórejský film, ne555, intervall časovač, športové stopky, stopky časovač šport, miestny časovača, šachové hodiny, časovač, watc.

NÁZOV Digitálny LCD displej
Použitie KUCHYŇA
Certifikácia CE
Názov Značky VAHIGCY
Pôvod CN(Pôvodu)
Typ 1 Varenie alarm
Teória Digitálne
Číslo Modelu Kuchyňa Časovač
Druh kuchynský časovač

Napíšte svoju recenziu!

Veľké Magnetické LCD Digitálny Kuchyňa Časovač odpočítavania Stopky Budík so Stojanom Kuchynský Časovač Praktické Varenie Budík

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty