LED Lampa na Nechty Manikúra UV Lampa 30/60/90s Časovač Automatické Infračervený Senzor Nechtov Gél Sušenie, Leštenie Stroj na Nechty, Sušenie Lampa

Novinka

€7.48

Zoznam Balíkov:

1 * Nechtov Lampa

Špecifikácia:

Meno: Klinec Lampa

Model: D22473

Materiál: ABS (Akrylonitril Butadién Styrén)

Farba: Ružová

Nabíjanie Typ: USB Nabíjanie

Množstvo LED: 12 KS

Vstupné Napájanie: 5V / 1A

Wave Dĺžka: 365 + 405nm

Položka Veľkosť: Cca. 180 * 150 * 88mm / 7.09 * 5.91 * 3.46 v

Funkcie:

1. Má funkcia pamäte, bude odpočítavať z čas, ktorý ste nastavili v minulom čase a prestane načasovanie keď dáte ruky von a pokračovať v meraní času, keď sa môžete dať svoje ruky znova.

2. 3 Načasovanie tlačidlá sú nastavené na povrchu, 30s, 60s, 90s, môžete nastaviť čas, v závislosti od množstva gel polish ste použili na nechty sú ideálne pre nail art.

3. 12 KS LED svetlo korálky sú postavené vo vnútri, môže vyliečiť nechtov gél rýchlo a bez bolí alebo stmavnutie pokožky, poskytuje svojim zákazníkom s uspokojujúci nail art skúsenosti.

4. Automatické infračervený senzor je prijaté, takže začalo to automaticky, bez stlačením ĺubovoĺného tlačidla, môžete ju zapnúť vložením ruky a zastaviť tým, že ruky si.

5. Veľký displej, zobrazuje presný čas vytvrdzovania, veľmi pohodlné a jednoduché ovládanie, nie je potrebné sa obávať, že vaše nechty, gély sú vyliečiť v priebehu času.

6. Č panel, USB nabíjanie, nízku hmotnosť, jednoduché ovládanie, naozaj veľmi výhodné pre vás na použitie doma alebo na nechty salon.

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: gél lak na nechty, uv žiareniu, , nail art, Gel Polish, uv lampa, gél lak, dh nechty, gelish, lak, ir led, teplo infračervené lampy.

Druh UV Lampy
Komoditné Certifikácie Kvality ce
Materiál ABS
Pôvod CN(Pôvodu)
Zdroj Napájania Elektrické
Vinuté Perly 12
Číslo Modelu lampa na nechty

Napíšte svoju recenziu!

LED Lampa na Nechty Manikúra UV Lampa 30/60/90s Časovač Automatické Infračervený Senzor Nechtov Gél Sušenie, Leštenie Stroj na Nechty, Sušenie Lampa

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty