Dia.45mmx 59mm Xieye 450 Sprievodca Kolesa(kladku) Montáž (vrátane akryl ložisko bloky) pre Vysokú Rýchlosť Drôtu Rez EDM Časti

Novinka

€9.30

Vysoká Pevnosť, Vysokú Tvrdosť, Vysoká Odolnosť Proti Opotrebeniu

Táto Zostava obsahuje nižšie uvedené časti:

- 1pc z Xieye 450 Sprievodca Kolesa(kladku):

OD: 41.5 mm

Náprava priemer: 5 mm

Dve ložiská blok: 16.2 mm

Celková dĺžka: 41mm

- 4pcs Originálne Ložiská

- 2 ks Akrylových Ložisko Bloky

- 2 ks orechov

Vaša vysoká rýchlosť drôtu rez Stroje majú pôsobivý súbor funkcií, ktoré robia beží a najmä udržiavanie drôt stroj jednoduchšie, než akékoľvek iné.Ako líder v EDM technológie, sme vytvorili kompletný sortiment spotrebného materiálu výslovne navrhnuté tak, aby, že zariadenia pracujúce pri optimálnej účinnosti.

Ak chcete získať to najlepšie pre vaše EDM zariadenia, musíte vybrať najvhodnejšie, najviac konzistentné, vysoká kvalita spotrebný materiál pre vašu žiadosť a váš stroj.

Sme si vybudovali dobrú povesť v oblasti Vrtných Príručky pre malé diery EDM Vŕtacie Stroje.Klienti ocenia tieto výrobky pre ich stabilný a vysoko-presné obrábanie.Sme EDM spotrebný materiál špecialista na ktoré sa môžete spoľahnúť.

Kontaktujte nás ešte Dnes!

Ak chcete získať najlepšie ceny a najlepšie služby,pls láskavo

komunikovať s nami pred mieste objednávky.

Ak zasielateľ je vysoká v našom systéme, prosím, neváhajte a dajte nám vedieť.Budeme zistiť podrobnosti, a upraviť nákladnej pre vás.Ďakujem.

Štítky: firma sodick, edm príručka, ženy ruky tašku s dopravou zadarmo, edm drôt, cnc edm, napájací zdroj kontakt, edm tričko, cnc edm drôt rez stroj, xiao redmi poznámka 9t pro, pracovné oblečenie pre ženy office štýl.

Číslo Modelu 450
Stav Nové
Pôvod Jiangsu V Číne(Pevnina)
Materiál Cr 12, akryl
Veľkosť 45mmx59mm
Aplikácia pre Vysokú Rýchlosť Drôtu Rez EDM
CNC alebo Nie cnc

Napíšte svoju recenziu!

Dia.45mmx 59mm Xieye 450 Sprievodca Kolesa(kladku) Montáž (vrátane akryl ložisko bloky) pre Vysokú Rýchlosť Drôtu Rez EDM Časti

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty