Roztomilý Silikónové LED Nočné Svetlo Pre Dieťa Deti Deti Spálňa Dotykový Senzor Diaľkového Mačka Lampa Dekorácie Izba Dekor Dovolenku Dar Hračka

Novinka

€8.12

(1)Multi-scény osvetlenie: Dotknite sa typu tabuľka lampa je veľmi vhodná ako farba-prebaľovací stôl lampa vytvoriť romantickú atmosféru, alebo čas na kávu.V spálni môže dotknúť nočný stolík lampa, a deti sa môžu použiť spánku pomoc stolná lampa.

(2)Adaptívne mode: zmena medzi viacerými farbami.To vám poskytuje pohodlné a relaxačné chvíle a je tiež ideálny pre čítanie v jasnom prostredí.

(3)Farebný displej: ochrana životného prostredia a úspory energie LED.Uvoľnenie mäkké a príjemné svetlo, poďme si oddýchnuť!

(4)Odolné a baby safe: Vyrobené hračky-stupeň ABS + silikónové, môže zabezpečiť bezpečnosť detí.Je odolné a môže poskytnúť 100% bezpečné prostredie pre deti.

(5)Veľmi vhodný darček: Tento produkt má 100% kvalita a servis spokojnosť.Je to ideálny darček pre bábätká, deti, chlapci alebo dievčatá, ženy a dospelých.Sme presvedčení, že náš dotyk stolové lampy sú navrhnuté a vyrobené v súlade s prísnymi štandardmi kvality, aby zabezpečil čo najlepší zážitok.

Farba: Biela

Hmotnosť: 154.0 g

Veľkosť: 9*8.9*10.2 CM

Materiál: ABS+silikónové

Svetelný zdroj napájania parametre: 0,3 W

Vstupné napätie: 4.5 V

Napájanie: 3 AAA batérie (nie je súčasťou výrobku)

Svetlo zmena: Zapnite teplé žlté, strieľať raz, a svetlo bude slabnúť v 3 sekundy; strieľať farebné, že pobytov v čase strieľať dvakrát; strieľať dvakrát, svetlo zhasne

(Pobyt Cute Cat) Silikónové Lampy*1

1.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, skutočná veľkosť by mohla byť mierne odlišné.

2.Prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty a monitora jas/kontrast nastavenia atď., farebný tón webových stránok a fotografií skutočného položku môže byť mierne odlišné.

Štítky: mačka led, lampy silikónové, pes lampa garden, dovolenka psa lampa, silicon batery lampa, 3d mačka lampa, mačka lampa led, kruh gumy, neónová lampa psa, veľké silikónové lampa.

Napätie 4.5V
Číslo Modelu HG26504A1
Je Batérie Pribalené No
Tvar Zviera
Energie Dotyk
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Je Potrebné Batérie Áno
Druh Atmosféra
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Použitie DOVOLENKA
Materiál Telesa ABS
Je To Inteligentné Zariadenie No
Zdroj Napájania DC
Názov Značky Loriver
Certifikácia ce
Pôvod CN(Pôvodu)
Typ Batérie aaa
Príkon 0-5W

Napíšte svoju recenziu!

Roztomilý Silikónové LED Nočné Svetlo Pre Dieťa Deti Deti Spálňa Dotykový Senzor Diaľkového Mačka Lampa Dekorácie Izba Dekor Dovolenku Dar Hračka

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty