Nový Notebook, lcd Závesy Pre Asus X55

Novinka

€11.15

Vážený zákazník ,vítame vás v našom obchode!Ak u kúpiť viac ako 20 kusov,pls fell zadarmo sa obrátiť na mňa,dávam u veľkoobchodné ceny.

Doprava

1,Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.Budeme posielať položky do 6 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Pozornosť : ak u je potrebné urýchlene u môže vybrať DHL(alebo UPS,FEDEX,TNT),ale pls pozrite ur meste nie je vzdialenej oblasti ur číslo na ich domovskej stránke, a u vás môže požiadať, DHL(UPS,FEDEX,TNT) ur tam taky.ak ur meste nie je,pls povedzte mi,dám u zľava pre expedičný poplatok .

2,tovar zasielame prostredníctvom DHL,EMS,,UPS,TNT,čína príspevok air mail....a tak ďalej.

DHL je rýchle &safe,je najlepšou voľbou pre zákazníkov z Európy ,Ameriky,Austrálii,Ázii a tiež jednoduché prejednania s rozumnú cenu.Ako obvykle 3-7business dní bude príchodu.

EMS je silná prejednania v Rusko a Brazília,India.Aj expedičný poplatok je lacnejšie a trvá 7-15days.

Ak objednávku len pár kusov a nie je potrebné naliehavo , môžete použiť Čína príspevok alebo HK miesto, ktoré potrebujete viac dlhý čas(10-60days) ,ale lacné poštovné spôsobom.ale to nie je esay na prejednanie v niektorých countrys.

3,prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

4, Prosím, druh uviesť vaše kontaktné informácie,vrátane Pouličného+City+Zip&psč+Krajina+Telefónne číslo+e-Mailovú adresu+kontaktnú osobu,budeme loď sa tovar v čase.

Záruka A Údržba:

Ponúkame 1-mesiac zadarmo náhradné.Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru.Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami.Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo.Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Prajeme vám šťastný nakupovanie.

Štítky: a52j, asus k52f, a52j asus, x52j, asus k52, k52j, k52, asus rámu, asus k52j, asus k52jc.

Položka Druh lcd pántov
Materiál ocele
Názov Značky ZUOSHIHUI
Miesto Pôvodu Jiangsu, Čína (Pevninská Časť))
LCD Držiteľ Bez

Napíšte svoju recenziu!

Nový Notebook, lcd Závesy Pre Asus X55

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty