3078 Voľné popíjanie malej veľkosti(25 cm*vysoký 16 cm)K9 crystal Prívesok tortu pan,svadobné rekvizity,Domáce Dekorácie,Svadobné supplie

Novinka

€20.40

Vlastnosti produktu: crystal Prívesok tortu pan,svadobné rekvizity,Domáce Dekorácie,Svadobné supplie

materiál: kov + k9 senior crystal

Účel:svadobné rekvizity,Domáce Dekorácie,Svadobné supplie

Veľkosť produktu : 25 cm * 25cm * vysoký 16 cm

malá veľkosť 3078

farba: chrome + zrkadlo lesklý

Názov značky:MS

číslo položky:3078

ďalšie obrázky o produkte:

Doprava

1: doprava Zadarmo: Väčšina produktov v našom obchode, používame Čína príspevok air mail, trvá približne 12-30 dni závisí na rôzne krajiny.Vezmite prosím na vedomie, Čína príspevok vzduchu mailové aktualizácie údajov veľmi pomaly, prosím, don"t obávať, ak môžete"t nájsť žiadnu stopu informácie na webových stránkach.to je len aktualizovať informácie pomaly.dostanete ho v časovom rozsahu. : ) Ak sa obávate, prosím, neváhajte ma kontaktovať a poslať mi správu.

2: Ak chcete položku NALIEHAVO, prosím, zvoľte express: UPS alebo DHL.Je to trvá asi 3-5 dni závisí na rôzne krajiny.Ale to potrebné dodatočné lodnej dopravy.Prosím, kontaktujte ma pred mieste objednávky .

Ak si objednáte vo veľkom množstve(závisí od rôznych položka), aj keď sa rozhodnete Čína príspevok air mail, budeme používať rýchlo vyjadriť, ako UPS, DHL, alebo

Vrátenie&return

1. Prosím, kontaktujte nás akonáhle ste našli nejaký problém z našich produktov.odporúčame vám kontaktovať nás do 4 dní od zakúpenia balíka.neakceptujeme vrátenie alebo vrátiť po 4 dni.prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako máte akúkoľvek otázku ! : )

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a POSKYTNITE nám prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše číslo objednávky.

3. Vrátime vám plnú sumu, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene.

4. Návrat poštovné sa hradí Kupujúci.

5. Ako doprava môže trvá oveľa dlhú dobu(15 až 30 dní), tak to môže byť nejaký problém počas transation:napr: šperky je rozbité, havaroval...prosím, len neváhajte nás kontaktovať akonáhle zistíte to.budeme odoslať jeden alebo vrátenie peňazí vás závisí na štýl.

Spätná väzba

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.to je v našej moci, aby poskytovali vynikajúci servis.

Takže ak sa vám páči náš položky, prosím nechajte nám nejakú podporu!ďakujeme !

Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami a nie, aby nám dali vedieť, v čom je problém, ale len dochádzky negatívna spätná väzba, to bude bezmocný pre riešenie problému.získate nič a nie si spokojný Nápravné opatrenia.prosím, dajte nám vedieť, dáme vám o spokojní refult.dúfame, že obaja sme radi v našom obchode!

Štítky: drone voľné popíjanie, telefón voip, ip telefón sip, tortu kovovej formy, led panel voľné popíjanie, VOIP, bundt pan, cupcakes zdarma usrkávání, bundt torta pan, telefón sip.

Názov Značky qianhuang
Materiál Kov
Regionálne Funkcie Európa

Napíšte svoju recenziu!

3078 Voľné popíjanie malej veľkosti(25 cm*vysoký 16 cm)K9 crystal Prívesok tortu pan,svadobné rekvizity,Domáce Dekorácie,Svadobné supplie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty