Šťuka Ryby Umenie Rybárske Lure Mäkké puzdro pre Samsung Galaxy A11 A21 A21S A41 A51 A71 A81 A91 M11 M21 M31 M31S Kryt

Novinka

€2.52

Popis: Čierne Mäkké Silikónové Telefón Prípade

1.Eeasy ak chcete vložiť a odstrániť.

2.Anti-prach /Anti-vplyv/Šok absorpcie.

3.Nádherné remeselné a Štýlový dizajn.

4.Otvor pozícia je presné a objektívne.

5.Ideálne ako darček pre vašich priateľov a rodiny.

Obrázky Ukazujú:

Poznámka:

1. Ak si zvolíte spôsob dopravy: Čína príspevok obyčajný malý balík plus, to nemôže poskytnúť informácie o sledovaní v zahraničí, prosím, nebojte sa, bude to úspech dostať do vašej krajiny a jej straty paketov sadzba je veľmi nízka.V tieto objednávky neprijímame žiadne spory nie sledovacie číslo.Ak chcete sledovať informácie o projekte v reálnom čase, vyberte si prosím Čína príspevok registrované letecky

2. Ak sa obávate, že nemôže prísť, môžete tiež vybrať ePacket alebo Čína Príspevok Air Mail .Stačí len pridať trochu nákladný.

3.Ako sme už toľko druhov výrobkov,nemôžeme vymenovať všetky.Obrázky sú pre produkt displej a funkcia produktu úvod iba.Pri kúpe telefónu prípade, prosím, vyberte si model, ktorý chcete.

4.Prosím, vyplňte svoje kontaktné informácie a adresu, aby tak,aby spôsobiť tovaru chýba.Rusko, to priatelia Prosím, nechajte vaše celé MENO a Podrobné Adresu.

5.Okrem špeciálneho sviatky, zasielame do 48 hodín, potvrdenie platby.Ak chcete objednávku zrušiť, prosím, kontaktujte nás pred položka je spracované a budeme vrátiť peniaze, platbu spracujeme pre vás.

6.Ak máte akúkoľvek otázku, Prosím, kontaktujte nás.Sme radi, že vás slúžiť!

Štítky: rybárske kliešte pesca, samsung galacy s21 prípade, prípade m21, coque samsung galaxy a51 prípade, zahŕňa samsung a21s kryt, mint samsung m31, a21s prípade, sao, a71, samsung galxy a21s prípade, samsung m31s.

Kompatibilný Model Huawei Česť 10
Funkcia Nečistotami-odolná
Druh Vybavené Prípade
Kompatibilné Značky Huawei
Dizajn Kvetinový
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Šťuka Ryby Umenie Rybárske Lure Mäkké puzdro pre Samsung Galaxy A11 A21 A21S A41 A51 A71 A81 A91 M11 M21 M31 M31S Kryt

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty