Záhrada Rastlín, Ovocia, Zeleniny, Teplé Ochranné Taška Rastlinného Krytu Šnúrkou Ker netkanej Textílie umiestnime stromček Mráz Kryt

Novinka

€0.70

Šnúrkou Ker netkanej Textílie umiestnime stromček Mráz Záhradné Rastliny Ovocia, Zeleniny, Teplé Ochranné Taška Rastlinného Krytu

Funkcia:

1. Jednoduché použitie, nie je potrebné ho odstrániť každé ráno a nahradiť ju každý večer.

2. Šnúrkou dizajn, rastlín nemrznúca kryt je silné a odolné, dostatočne veľký, aby sa ľahko prispôsobiť pre rastliny; tam je aj šnúrkou na uťahovanie, ktoré možno ľahko opraviť vietor a utiahnite dno pre použitie.

3. Zimné tepelné krytie, to rastlinný kryt je vyrobený z priedušná, ľahké tkaniny, ktorá umožňuje rastliny absorbujú slnečné svetlo a voda, chrániť rastliny z extrémne studený mráz, silný dážď a sneh a chrániť rastliny, z vtákov, hmyzu, jelene, zajace a iné zvieratá.

4. Široké spektrum použitia: teplá nemrznúca deka je veľmi vhodný pre mladé stromy, ruže, kríky, stromčeky, závesné kvetinové koše, rajčiaky a okrasné kry s korunou.Vynikajúcu ochranu proti mrazu.

5. Na ochranu rastlín taška, zimné strom kryt.

Špecifikácia:

Materiál: non tkané textílie

Farba: Zelená

Veľkosť:

S: 60*80 cm/23.62*31.49"

M: 80 * 100 cm/31.49* 39.37"

L: 120 * 180 cm/47.24*70.86"

XL: 140*200 cm/55.11*78.74"

XXL: 200*240cm/78.74*94.48"

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle, obrázok sa nemusí zobraziť v skutočnej farby položky.Vďaka za vaše porozumenie.

1 X Kryt Na Ochranu Rastlín

Štítky: Bonsai, víla plot, pre sadeníc hrniec, barkcloth, rast semien, pekáreň textil taška, varanda, záhrady hrnce, hranice záhrada, bonsai ovocie.

Súbor Typ No
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál non-tkané tkaniny

Napíšte svoju recenziu!

Záhrada Rastlín, Ovocia, Zeleniny, Teplé Ochranné Taška Rastlinného Krytu Šnúrkou Ker netkanej Textílie umiestnime stromček Mráz Kryt

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty