6 Ks Vianočné Víno Tašky, Opakovane Vianočné Fľaša Vína Kryty s 6Pcs Drawstrings, Snehuliak Sobov Santa Vzor

Novinka

€8.15

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

[Nádherné dezén]Tieto fľaše vína zahŕňa tašky sú navrhnuté s clical Vianoce s snehuliak, santa a sobov.Je to zábavný spôsob, ako pridať do ducha Vianoce.Má 2 snehuliak vzor, 2 santa vzor a 2 sobov vzor v balení, má tiež 6pcs drawstrings okrem tejto obal na fľašu vína.budú perfektné Vianočné dekorácie.

[Opakovane Materiál]Vianočné fľaša vína tašky vyrobené z prvotriednej kvality Textílie, mäkké, trvanlivé, umývateľný a opakovane použiteľné.Po použití je tento rok, môžete si ju dobre a store pre budúci rok ho použiť znova.Uložiť svoje peniaze a zdroje.

[Ideálny Size]Vianočný fľaša vína darčekové tašky veľkosť je 12.60x4.72 palec ( 32x12cm).vyhovuje väčšine víno, fľaše a plechovky pre nahradenie hrozné vína značky a etiketách, aby vaše víno prekvapenie.

[Hojne využívajú]Náš vianočný víno tašky je ideálny zábavné dekorácie a darčeky na Vianočný večierok.Skvelé použitie doma, kaviareň, kancelária, hotel, reštaurácia mať Vianočný večierok, a poskytne vám slávnostnú atmosféru.Je to tiež ideálny darček pre milovníkov vína, rodinu, priateľov v štedrý deň.

veľkosť:32x12cm

Materiál:Tkanina

farba:Červená

Obsah Balenia:

2 x elk vzor víno taška

2 x Snehuliak vzor víno tašky

2 x staré víno taška

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: dekor pre hala, darček bah, plastová taška na šperky, mačka dizajn šperky, oka vyšívanie, taška lism, koala stenu, buldog stenu, si moje slniečko dekor, buldog rám.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

6 Ks Vianočné Víno Tašky, Opakovane Vianočné Fľaša Vína Kryty s 6Pcs Drawstrings, Snehuliak Sobov Santa Vzor

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty