3,7 V polymer lithium batéria 0420604.2 v nabíjateľná batéria 402060 Bluetooth MP3 britva PSP batérie Nabíjateľná Li-ion Bunky

Novinka

€5.71

Vitajte v Našom Obchode, Ak potrebujete p prenájmu poradí,Vďaka!Tipy: Ahoj,priateľ,prosím, na vedomie,že Ak myseľ nie kúpiť,dúfam, že ste porozumeli,Vďaka! 1. Pred zakúpením prosím potvrďte svoj stroj či na podporu tejto batteryBattery model je sizeas dlho, ako vhodnej veľkosti je možné. 2. Batérie Napätie 3,7 V-4.2 V sú normalBattery Veľkosť a Kapacitu má chyby rangeBut môžeme nájsť vhodnú pre vás. 3. Väčšina typov batérií neboli striekané Batérie ModelVoltageCapacityetc., Č Maloobchod BoxPacked Bezpečne v Bubline Taška. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. Ak táto položka s plug majte prosím na pamäti, povedzte nám, aké plug ste wantotherwise pošleme na položku bez konektora na vás.Funkcie: 1. 100% zbrusu nový. 2. Vysoká kvalita a vysoká nosnosť. 3. Vstavaná ochrana obvodu PCM pre zabránenie počas nabíjania alebo cez vypúšťanie. 4. Balík obsahuje: 1 x KS lítium-polymérová Nabíjateľná batéria.Aplikácie 1. Batéria je vybavená ochranného plechu, ktorý má funkcie pre prevenciu počas nabíjania cez vypúšťanie cez prúd, skratu atď. 2. Tento produkt je hlavne platné pre MP3 MP4 MP5 Navigátor GPS, PSP Bluetooth Hračky DVR Reproduktor, Mikrofón, Záznamník Mobilný Telefón Núdzového Napájania počítača Tablet PC, mobilného Telefónu, PDA, KAMERY, Napájania Banka DVD EVD Smart Hodinky E-knihy Notebook Vrtuľník Elektronické Cigarety a iné elektronické zariadenia.

Model: 402060042060

Menovité napätie: 3,7 V

Nabíjacie napätie: 4.2 V,

Objem: 4 MM*20 MM*60 MM

Kapacita: 450mah

Vlastnosti: MP3MP4MP5 špeciálna lítiová batéria

Jeden, MP3 lítium-výdrž batérie

Ako mobilný telefón, lítiové batérie, MP3 vstavané lítiové batérie, život je hlboko plnenie dať o 300-500 krát (GB), čo je o jeden alebo dva roky po čas prehrávania sa bude skrátená samozrejme, niektoré dokonca úplne schopný bootovať, potom musíte nahradiť nová batéria.A takmer všetky značky-názov stroj bez zákazník služby, s cieľom znížiť náklady, nainštalované v ktorých sa používa na B batéria produkty (factory chybných výrobkov, chybné triedy), všeobecné použitie tri mesiace po tom, výkon batérie sa môže odmietnuť, kratšie dĺžky života.

Dve, MP3 lítiová batéria čas prehrávania

Stroj kapacity a čas prehrávania a spotreby energie batérie sa týka veľkosti väčší displej, všeobecné batérie je tiež väčšie.Lítiová batéria 1.2 palec pod MP3 kapacitou 150--300mAh vo všeobecnosti, po plnom nabití hracieho času v 8 hodín alebo tak, lítiová batéria 1.5-1.8-palcový displej MP3 kapacita je všeobecne 300--1000mAh, 2.5 palcový displej MP4 kapacita batérie v o 1800mAh.Pretože žiadna značka-názov stroj služby zákazníkom služby, s cieľom znížiť náklady, v nainštalovaný, keď je B batéria (factory chybných výrobkov, chybné triedy), všeobecné kapacity tovaru je asi o 20% nižšia, ako, čas prehrávania sa bude kratšie.

Tri, ako sudca môj stroj je batéria problém?

Ak váš MP3, Bluetooth, prístroj má nasledujúce jav, že to bude batérie problém, je potrebné nahradiť:

1, bol viac ako rok, hrať (pohotovostného režimu) čas je výrazne skrátiť (asi 3 hodiny), pričom uvedie, batérie, zníženie kapacity, služba život.

2, nie je možné zaviesť, alebo vypnúť napájanie: batéria vnútorného skratu alebo zlou kvalitou vlasov vyviera alebo väčší odpor, zlyhanie batérie.

3, hrať vplyv variácie: batérie vnútorný odpor sa stáva veľkým, výstupné napätie je príliš nízke.

4, nemôže hrať: Batérie krúžok alebo ochranný obvod kruhu, zlyhanie batérie.

Poznámka: MP3 normálne, ak štart sa neskôr zistilo, že poruchy, je viac ako 90% batérie je z iných dôvodov, elektronické komponenty sú menej pravdepodobné, že prsteň a batérie sú spotrebný materiál, kvalita je nerovnomerné, a distribúcie nabíjačku je vo všeobecnosti vyššia ako výstupné napätie, batérie špeciálne obmedzený tlak (4.2 V) funkciu.Úplne spoľahnúť na bunkového ochranu, ľahko poškodiť.Hodnota MP3 pre malé bunky dôvodov, a nemôžete používať je veľmi nepríjemné!

Štyri, ako viete stroj na batérie?

1, otvorte stroj: odvážny otvoriť stroj, MP3, je v skutočnosti veľmi jednoduché, nemusíte sa starať o poškodenie stroja.Starostlivo skontrolujte stroj, ak chcete zistiť, či sú skrutky, s malý skrutkovač môžu byť otvorené, všeobecné nie shell lepené alebo je tlačidlo na karte s nožom pozdĺž švu týždeň po tom, čo mohli otvoriť alebo otvoriť, pozor, všeobecné shell nebude škody, pozornosť tlačidlo.

Štítky: 502025 lítiová batéria, 40 x 40 polymérová batéria, batéria lítium-škrupiny, 402060 37v batérie, 100mm lítiová batéria, 356090 polymérová batéria, 50mah lítiová batéria, lítiové batérie, 40900, lítiová batéria 240ah, batérie lr20, d lítium -.

Názov Značky yorwats
Použitie MP3 / MP4 Prehrávač
Ochrana PCB
Package Áno
Služby Shop Záruka
Množstvo 1pcs
Stav 100% Nový
Napätie 3.7V
Miesto Pôvodu Čína
Číslo Modelu Polymérová batéria
Funkcia Nabíjateľná Batéria
Druh Štandardná Batéria
Nabíjateľná Áno

Napíšte svoju recenziu!

3,7 V polymer lithium batéria 0420604.2 v nabíjateľná batéria 402060 Bluetooth MP3 britva PSP batérie Nabíjateľná Li-ion Bunky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty