15Pcs/Súbor Simulovaných Korytnačka Leaf Umelých Rastlín Hodvábnej látky Palm Strany Pozadí Dekorácie Kvet Záhradné Doplnky

Novinka

€0.56

Popis produktu

1. Je vyrobený z plachtou, konzervačné látky a iné ekologicky šetrné materiály, tak to má dobrú odolnosť proti korózii a vysoká teplotná odolnosť.

2. Tieto malé rastliny sú veľmi vhodné pre iné rastliny, alebo kvety a môžu byť nahradené z času na čas.Jednoduché zorganizovať, ušetriť čas, ekonomickejšie, ale krajšie.

3. Žiadne polievanie alebo starostlivosti sa vyžaduje, aby kytice.Bez ohľadu na to, kde sa rozhodnete pre ich zobrazenie, budú vždy v kvete.

Funkcie:

Falošné prírodných rastlinných farba, ochrany životného prostredia a starať-free.

To je lesklý a nemení farbu ľahko.

Umývateľné a ľahko sa čistí.

Produkt atribút

Materiál; hodváb kvet

Proces: Semi-ručné a semi-mechanické

Farba: zelená

Vzor: List

Špecifikácie: 6 Palcov, 8 Palcov, 13 Palcov

Teplé pripomienky

1. Majte prosím na pamäti, že vzhľadom na svetelné efekty, monitora jas / kontrast nastavenia / etc je, tam budú nejaké nepatrné rozdiely vo farbe obrázky a aktuálnej položky.Merané ručne, odchýlky 1-2 cm sú možné.

2. Prosím, zanechajte nám správu, ak máte nejaké otázky.Budeme reagovať a ponúknuť vám naše najlepšie služby.

Štítky: boomblock 2x škoda, elegantná blúzka 155, bmw 10 f 25 obrazovke, bozlun b36 nabíjačky, boyy karl kabelky, starožitný patinou vosk, bd mužov tanečné topánky, bowler fedora čiapky, bcm94312mcg ovládač.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

15Pcs/Súbor Simulovaných Korytnačka Leaf Umelých Rastlín Hodvábnej látky Palm Strany Pozadí Dekorácie Kvet Záhradné Doplnky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty