Flip Cover Pre Wiko Zobrazenie 3 Pro Prípade Wiko Zobrazenie 3 Y60 Kožené, Silikónové S Peňaženkou Magnet Vintage Prípade Wiko Jerry 4

Novinka

€3.30

Hlavné Funkcie

1.-Stav:100% Zbrusu NOVÝ. 2 - Materiál: Vysoko Kvalitnej PU Kože + Mäkké Silikónové Vnútorné 3-Hlavné Funkcie : Lichi Vzor Kožené, Silikónové Flip Peňaženku Stáť Funda 4 - Udržujte svoj TELEFÓN v bezpečí a chránené v štýle s týmto pokožky prípade príslušenstva. 5-Slip TELEFÓNU pridať splash farby. 6 - Dodať okamžité všetkých okolo ochrana pred poškriabaním, Vyrobené z hladkých, ošetrené kaučuku, ktorý odoláva nečistoty a škvrny, Jedinečný dizajn umožňuje ľahký prístup ku všetkým tlačidlá, ovládacie prvky a porty bez nutnosti odstrániť kožu. 7 - Šok absorbenta, nerozbitné, a anti-scratch materiálu. 8 - Size: Perfektné fit.Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

FAQ

Otázka: Má podporu bezdrôtového nabíjania?Odpoveď: Dobrý deň, Ďakujeme vám za vašu pozornosť na naše výrobku, v tomto prípade môže pracovať s bezdrôtové nabíjanie pre pôvodný Kábel.Vďaka Otázka: Ako som voľbou číslo modelu?Odpoveď: Dobrý deň , Ďakujeme za vašu pozornosť na náš produkt, pre tento záznam , sme zoznam mnohých model čísla na výber ,u môže kliknite na model, číslo mapy ako vaše telefónne číslo modelu hrať objednávky.Otázka: Koľko deň sme dostali po hranie objednávky ?Odpoveď: Ako obvykle , po u hrať objednávky , budeme loď ju do 3 pracovných dní , Rôzne krajiny, rôzne prepravné čas , väčšinou dodacia lehota je 15-45 pracovných dní .

Viac Farieb K Dispozícii

Značka Príbeh

Shenzhen Tuke Technology Co., Ltd sa špecializuje na 3C mobilné telefóny, príslušenstvo produkty a naše Vlastné Značky "TUKE" od roku 2016.Sme sú zamerané na poskytovanie používateľov s viac profesionálne, kvalitné príslušenstvo.Naše Výrobky boli predávané na globálne .sme cieľom je poskytnúť ďalšie vynikajúce tovaru a kvalitné služby všetkým zákazníkom, Vaša spokojnosť je najlepším povzbudením pre nás.Ste Vítaní Na Vyšetrovanie Alebo Navštívte Náš Obchod.

Štítky: telefónne ústredne, melrose mini telefón, displej moto g8, android mini telefón, blackberry kúpeľňou obrazovke, banán telefón, displej telefónu, cola telefón, prírubové telefón, lgv20.

Druh Prípad
Maloobchodnom Balení Áno
Kompatibilné Značky WIKO
Dizajn Firmu
Funkcie Lichi Vzor Kožené, Silikónové Flip Peňaženku Stáť Funda
Názov Značky TUKE
Funkcia S Kartou Vrecku
Veľkosť Celular Carcasas
Číslo Modelu Telefón Prípade

Napíšte svoju recenziu!

Flip Cover Pre Wiko Zobrazenie 3 Pro Prípade Wiko Zobrazenie 3 Y60 Kožené, Silikónové S Peňaženkou Magnet Vintage Prípade Wiko Jerry 4

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty